Niekto mi ukradol srdce...?!

Príspevok v téme: Niekto mi ukradol srdce...?!
fifinka 088

Ahojte. V poslednom obdobi je to so mnou dost zle. Mala som osobne problemy v rodine aj v skole a momentalne prezivam velmi zle obdobie. Nic ma nebavi a som uplne chladna na svoje okolie. Viem, ze by som to mala zmenit, ale nedokazem sa donutit, mam pocit, ze na to nemam dovod, lebo aj tak na mna vsetci kaslu. Moj frajer ma uz strasne otravuje. Niekedy mam chut mu jednu vrazit...Prestal ma bavit, a ani ma uz nevie uspokojit. Radsej si to spravim sama, ako by som mala cakat, kym bude niecoho schopny. Uz sa nedokazem tesit z nicoho, len obcas z prace...Prosim, myslite si, ze je to len obycajna depka, alebo by som mala ist po radu k psychologovi??

bleee

fifinka,
vyzera to, ze to nie je "obycajna" depka, ale poriadna, silna depresia, ktora na teba dolahla, ani nevies ako. Celkom spravne uvazujes nad navstevou psychologa. Lebo ako tusis, hrozi aj riziko, ze to prestane bavit tvojich blizkych a skoncia to oni s tebou... Depresia nie je ziadna hamba, je to choroba ako kazda ina, velakrat je sezonne podmienena, najviac vznika prave na jesen. Drzim ti palce.

kafe

Všetci na teba kašlú, ale priateľ ťa otravuje. Zaujímavé. Keby sa všetci o teba zaujímali, zase by bolo zle, lebo ťa otravujú všetci.
Ak máš zlé obdobie (depku) tak si tým musíš asi len prejsť (pretrpieť to) a ono to prejde samé. A príde niečo iné, možno lepšie a možno horšie...
Ak ti je zle, smutno, na hovno, nemusíš sa meniť ani sa tváriť šťastne, vyrev sa, vyzúr (napríklad športom), vypíš na papier všetko čo ťa štve. ALE neubližuj ľuďom vo svojom okolí. Oni za to nemôžu, že ty máš depku. Radšej sa stiahni, alebo sa zaujímaj o druhých ako sa majú a prídeš na to, že majú rovnaké problémy ako ty (ak nie horšie). Alebo sa majú fantasticky a ty sa môžeš chvíľu tešiť s nimi.