stále sa urážam :-(

Príspevok v téme: stále sa urážam :-(
iva1246465

ma to hrozne hnevá, že na všetko čo mi mama vytkne tak hned sa urazím, som ticho a ignorujem mamu...neviem čím to je, či mám v sebe neaký blok alebo čo...hrozne ma to mrzí...mám navštíviť psychológa?? alebo ako by ste to riešili...poradte nechcem byť taká hnusná..neviem či to mám v povahe alebo čo, ale doteraz som taká nebývala.

jajka001_

na to musis prist sama, ty ju poznas najlepsie.
ale trochu spolocnosti, nie disky, myslim kamoši, zabava, by ti prospelo - nejde o toto tvojej mamine? nech nesedis stale sama doma, ze aby si bola spolocenskejsia? mozno miesto odpinknutia by bolo fajn porozpravat sa s nou - a mozno nie - ty ju poznas ja nie, neviem aka je povaha. ci je dobré sa jej zdôverovat alebo si radsej drzat odstup. urcite si nenechaj organizovat si zivot, ale podel sa s nou oň, ako s kamaratkou.

jajka001_

a čo take si dovolujes co oni nie?
ono je to celkom normalne len kazdy to inak znasa. mne sa zda ze ste si s mamou este nepresli pubertu. nauc sa ju slusnym sposobom odpinknut ked sa ta bude pytat sukromne veci. a neurazaj sa ze sa o teba zaujima.

iva1246465

ako by ste sa k mame správali?? alebo čo by ste robili na mojom mieste?? a ešte k tomu ma stále prirovnáva k súrodencom, že oni taký neboli, si nedovolovali to čo ja....atd.

ojka

fuha, to ako keby sa všetko točilo, len okolo žurovania a zabavania, jasné, že aj to treba, ale tak načo to prehanať a zbytočne siliť....

iva1246465

chodím na denné štúdium, do školy chodím autobusom 20km....a ešte som si spomenula, mi povedala, že ked nechodím moc na disko alebo tak medzi ludí, tak že mna tak život zaskočí niečo v tom zmysle..

ojka

joj, na discoteke si "ženicha" hladať... ved také čosi sa neda naplanovať a cielene hladať, ved ked niekoho jednoducho stretneš, tak ho stretneš(: Hm, počas VŠ? a v ktorom ročníku si?

Tessy06

aj ja chodím na výšku, a dostatočná vzdialenosť od domu bolo jedno z hlavných kritérií pri výbere... a rozhodne nechodím každý víkend domov, radšej som si našla prácu...

iva1246465

ja mám tú nevýhodu, že som najmladšia a bývam s rodičmi vo veľkom rodinnom dome a ešte študujem..brat je ženatý a býva vo vedľajšej dedine a sestra je vydatá a býva u svokrovcov..môžem zabudnúť na osamostatnenie