ako zistim den, kedy sme pocali dieta?

niciak

Aj my sme naprerusovanej sulozi, zatial 5 rokov, ale dufam, ze neotehotniem neplanovane a aj nadalej nam to bude vychadzat. Ako sa mohlo stat, ze si otehotnela? Urobil sa do teba? Ak ano alebo ste mali opatovny styk, prerusovana suloz to nebola.

veronika8888

inac chcem este dodat, ze priatel to urcite neurobil naschval, lebo este sme si hovorili, ze este nie, lebo sme obaja v zahranici a zarabame na nase spolocne byvanie. este sme chceli aspon rok pockat. ale nevadi. sme stastni.

veronika8888

Dakujem velmi pekne za prispevky. My sme totiz s priatelom typicky priklad ako sa da otehotniet pri prerusovanej sulozi, fungovalo nam to takto skoro 6 rokov, ale proste sa stalo. tak nas to zaujima, ze ktory to ze den sme boli taky mimoriadne plodny:))) ale sa tesime. uz mame skoro 29 obaja, takze uz najvyssi cas:))) dakujem

emalinda

ja neviem presne ako to funguje, ale myslim,ze presny datum ti nikto nepovie, lebo vajicko putuje a myslim,ze trva 3 dni nez sa spermia dostane do vajicka a je tam aj nejaky dovod preco mas termin porodu od 38-42 tyzdna. Hovori sa ,ze mozes bez problemov porodit dva tyzdne hore-dole. Mam kamaratku, ktora mala manzela 4 tyzdne doma po navrate z dlhodobej cesty a ostala tehotna, ked isla k lekarovi tak jej povedal,ze je v 6 tyzdni co absolutne nevychadzalo. Tak mu to vysvetlila ako to funguje, ze proste tie 2 tyzdne . Neviem ako ti to mam presne vysvetlit, ale opytaj sa lekara a ten ti to vysvetli
100% termin pocatia je len pri umelom oplodneni .

tehotenstvo.rodinka.sk
toto si precitaj, tu to mas presne vysvetlene

havava

Zalezi to od tvojho cyklu, ak ho mavas pravidelny a typicky, tak by to mal byt 12-15 den od prveho dna poslednej menstruacie. (No a ked si pamätas, kedy v tom obdobi - pripadne par dni okolo toho si bola s priatelom, vyjde ti z toho datum pocatia ..)