Vlasaté trampoty

Príspevok v téme: Vlasaté trampoty
luculiatko

Ahojte. Mám taký "vlasatý problém". Už vyše polroka si raz za týždeň krepujem vlasy, pretože ináč nijako nestoja. Sú dlhé, dosť riedke a jemné bez objemu. Navyše majú sklon ku kučeraveniu a krepateniu. Keď si ich len vysuším dorovna a vonku je vlhké počasia, hneď skrepatejú.
Preto som si ich začala krepovať. Vtedy celkom dobre držia tvar aj vo vlhkejšom počasí a navyše mám objem. Takto upravené vlasy mi vydrčia aj 5 dní. Lenže si zároveň uvedomujem, že ich to hrozne ničí.
Preto som rozmýšľala, že by som si ich dala zostrihať dopostupna a dala by som si spraviť trvalú na vlnavé vlasy, len neviem, či by to fungovalo a či by držali tvar aj vo vlhkom počasí. Mám na mysli niečo takéto.
chuvachienes.com
www.independent.co.uk
scrapetv.com
www.celebrity-pictures.ca

luculiatko

Baby, ďakujem za rady. Asi by bolo naozaj najlepšie si ich dať zostrihať dopostupna. :) Tej trvalej sa dosť bojím, že by to nemalo taký efekt, ako očakávam.

lucka.......

a este som prisla na to, ze vlasy bez pouzitia laku su ivela krajsie.. staci umyt samponom, dat masku a vyschnut... ucesat pekne... ja lk pouzivam uz len na spevnenie ofiny... a menej mi krepovateju, ako ked si ho tam nastriekam...

lucka.......

ja som sa s mojimi vlasmi uz zmierila, ze lepsie to uz nebude:)vlasy mam huste, dost sa vlnia... ked vydem vonku, krepovatia, nedrzia tvar a tto ich mozem mat hociako zlakovane.... zehlila som si ich, co ich este viac vysusovalo... tak som sa zmierila s vlnitym ucesom.. zacala som pouzivat poriadne masky a zabaly, aby boli vlasy vyzivene a "nenasavali" vodu.ja mam fakt hrozne vlasy pocas menstruacie-to ich nosim len v cope, lebo sa s nimi neda nic spravit.. ak chces, aby ti vlasky nekrepatili, skus si na to hodit farbu:) ja pouzivam casting creme gloss- neviem presne ako sa to pise, ale chAPEme sa:) po tej farbe su vlasy vyzivene a v pohode:)podla mna je tazke dosiahnut vlasy ako ma penelope cruz... na fotkach a po roznych upravach ich ma kazda baba take... a po tej trvale pochybujem, ze by sa ti nezkrepovali alebo nezvlnili... a skus postupny srih, ten vlasy opticky zhusti

Lucinka33

Ahoj, pripajam sa k nazoru, ze trvalu urcite nie. Tie ucesy nemaju s trvalou nic spolocne. Najskor ich dosiahli vacsimi natackami, kulmou atd.
Ak sa ti vlasy mierne vlnia, tak po ostrihani na postupku sa ti budu vlnit este viac, podobne ako na tych foto. Ale kedze mas riedke a jemne vlasy, nemusi to byt najlepsi napad. Mali by ti ich zostrihat len jemne, aby ti neostalo na koncoch len par vlasov. Ale to uz musi vediet kadernik, snad budes mat na stastie na sikovneho :)

maria15

fotky,ktoré si sem skopírovala nie sú trvalá,s trvalou nikdy také vlasy mať nebudeš.moja rada:prestaň páliť vlasy,nepoužívaj prípravky na vlasy so silikonmi a ideálne by bolo v tvojom prípade prejsť na hennu:vlasy uzdraví,dodá im objem.