jogurt

mate59

Ak je na výrobku napísané doba min. trvanlivosti, je možné ho konzumovať po tejto dobe ešte istý čas a možno ho predávať aj v obchode,dĺžkou doby si nie som istý.Ak je napísané spotrebujte do :, tak po tomto dátume sa nesmie uvádzať do predaja.

aluska1

ked je jogurt pokazeny, tak je to aj vidiet aj citit, pokym je po zaruke ale vonia rovnako a tak isto jeho konzistencia je rovnaka, tak je to ok

totiz oni na obaloch uvadzaju MINIMALNU trvanlivost, to znamena ze vyrobok vydrzi aj viac ale jasne ze ziaden vyrobca si nezoberie taku zodpovednost ked mu zacnu ludia reklamovat vyrobky

xyxyxy

Može, ale priprav si WC papier 2 kotuče...
Ale važne, treba okostovať, ak nie je plesnivý alebo skysnuty, tak 2-5 dni pri tych chemikaliach nie je problem.

mate59

tak ma napadlo,kedysi sa predávali jogurty v sklenených vratných pohároch uzavretých len papierovým povoskovaným viečkom, dátum spotreby asi ani nebol vyznačený,boli chutné a nikdy sme z nich problémy nemali.Tým nechcem povedať, aby sme sa vrátili do jaskyne.

jajka001_

no, ja jem jogurty vela a casto, a viac ako dva dni po by som to nejedla, uz to nevyzera dobre, plava tam voda. a niekedy sa pokazia aj skor.

malaalam.

jajka, tovar ma este vacsinou po uplynuti doby este par dni trvanlivost. A pri dnesnich jogurtoch, kde je minimum zivej kultury to plati dvojnasobne. Dnes maju jogurty trvanlivost aj vyse mesiaca, tak myslim, ze co vydrzi v kelimku mesiac, tak tie dva-tri dni uz nezmenia.