Dobry kadernicky salon v ZA

Evicka 1122

Dala som.si permanentny mejkap obocia v salone margret. Platila som 250euro a ta praca bola katarstrofalna. Po prve jedno obocie mam o dost kratsie ako to druhe a pani majitelka co ho upravuje mi ho chcela nechat tak ako je. Tak akoze na co si clovek dava tetovat obocie? Asi aby doplnil chybajuce chlpky. 3xmi ho doplnala potom som odcestovala do zahranicia o com.vedela. ked som sa vratila chcela som ho reklamovat pretoze bolo uplne vyblednute ako keby som si ho davala robit pred 5rokmi. zavolala som jej a ona mi tvrdi ze to vydrzi len par mesiacov.Hlavne ze ma na stranke 3 az 5rokov. Takze ide len o biznis. Ruky prec a hladajte niekoho skuseneho.

lilina11

Ja mam predlzene vlasy 8 rokov. Som zo.ziliny a chodila som do prievidze ku Zuzane ale davala mi stale a stale mensiu gramaz aj ked som platila za vacsiu.. potom som naslana inzerat a skusila som v ziline salon Bianka. Robila ma taka mlada kocka , dala som.si eurolok a je to uplne ine. Zaplatila som za posun polovicu 50 eur a pramen zatial jeden nespadol. Odporucam

jaja1717

Ancual tak potom pozdravujem aj tretiu ,,sestru" Herinu ,ktorá píše z rovnakej IP adresy na druhom fóre o kaderníctvach a so zázračne rovnakou štylizáciou:D ..ale ok, myslím ,že osobné skúsenosti zákazníkov je tá hlavná reklama a hlavne ľudia snáď nie sú blbí

Ancula

Pozdravujeme peppy :)

Kde je prosim vas napisane, ze nemozem Ja a moja sestra Sofia pisat z jednej IP adresy??? Ja som bola v tomto salone Margret na kozmetike a neskor na ucese a nakolko som bola velmi spokojna, tak som tam poslala aj segru, ktora mala taku istu skusenost ako Ja a chcela sa taktiez podelit o svoje dojmy a skusenosti ludom, ktory chcu poradit/odporucit a pisala z mojej adresy.
A to, ze upozornujem na zle odvedene sluzby na isty salon/y, nooo snad som na spravnej adrese a prave sem to patri :)

evre2

Ahojte čo určite neodporučam je salon BIANCA v Juniore na Hlinách.Bola som si dať predlžiť vlasy a do dvoch mesiacov som ich stihla aj reklamovať,nepovedala mi ako sa starať o vlasy,pri posuvaní mi trhala moje vlasy,tie vlasy nemali ziadnu fazonu ako sa povie,robili sa mi dredy,hrube pramene na moje jemne a tenke vlasy.Nekvalitny keratyn po pár týždnoch sa rozpadol a nevie ani strihať p. Bielikova,zverejnujem jej meno ,lebo som taka nahnevana do zachoda som splachovala vlastné peniaze to bolo 300,-€ za sto pramenov a to mi dala zlavu haha.

peppy

Ked uz si tu salon Margret chce robit reklamu formou akoze dobrych recenzii, tak nepiste to aspon z jednej IP adresy ;) Ludia nie su blbi a vidia, ze to pisala ta ista osoba, ze Sofča81 a Ancula! ;) A mna ako potencionalnu zakaznicku taketo nieco praveze od vas este viac odlaka, ked si robite reklamu takmyto blbym a klamlivym sposobom. A este k tomu ked zhadzujete konkurenciu. Zrejme tie ksefty vam nejdu az tak moc dobre, ked sa uchylujete k niecomu takemuto ;)

Sofča81

Koceny 100% odporucam salon Margret pri Marianskom namesti, ako sa ide k Auparku ...mala som prenadherne ucesany svadobny uces, vsetci boli nadseni, obdivovali a chvalili, uprimne dakujem majitelke Gretke za super odvedenu pracu, nielen za uces, ale aj za perfektne nafarbene vlasky, konecne mam blond farbu po akej som vzdy tuzila, este raz dakujeeem :) a odporucam s radostou...prst hore baby, vyskusajte, urcite budete spokojne ako Ja a vsetky tri moje druzicky, ktore tiez vyuzili sluzby tohto salona...hlavne vizaz tvare :)maju stranku margret.sk kuknite ...caute koceny :)

Ancula

Kocky, minuly tyzden som bola v salone Margret na Šturovej ul. ako je 101 drog., na kozmetickom cisteni pleti (inak fakt odporucam, pracuje tam kvalifikovana kozmeticka a hlavne pouzivaju elektrokozmet. pristroje, ktore mi vycistili tvar totalne do cistucka bez podrazdenia pokozky) ale o tom som nechcela :) ...ked som odtial odchadzala, tak prave kadernicka dokoncovala spoloc.uces ...baby skoro som odpadla, faakt, ze sanka dole, netusila som, ze niekto tu v Za vie vytvorit, tak nadherny uces, som si chcela aj odfotit, ale zakaz. sa hambila :( ...tak som sa aj Ja objednala na uces teraz v sobotu na maskarny ples do Holiday Inn a riskla som predtym aj farbenie vlasov, tak kocky mozem uprimne odporucit kadernicku (majitelka-velmi mila) vlasy dokonale nafarbene presne podla mojich predstav a uces mi bolo luto rano rozpustit, tak bol nadherny, vsetci obdivovali :) ...odporucam Margret,ponukaju tam naozaj individualny pristup k zakaz., nehovoriac o kvalite sluzieb.

Inak salon Margaret na Narodnej ul., no des a hroza, kocka ma tam mesiac do zadu ostrihala horsie ako mama kuchynskymi noznicami :( ...mami nic v zlom :)) haaha

Marlyn

Salón Margaret? Bola som tam začiatkom mesiaca.Hrôza,nafarbili mi vlasy farbou z drogérie a o strihu ani nehovorím...

jajakarinka

Ahojte baby ja vrele odporucam SalonPetra v hoteliSlovakia .....maximalna spokojnost pristup aj primerane ceny .....:-)