Slaby menzes? Co mam robit?

Príspevok v téme: Slaby menzes? Co mam robit?
cajik

Pred rokom sa mi dva mesiace po sebe stalo, ze na 21.den cyklu som zacala slabo na 2 dni krvacat. V januari sa to stalo znovu. Doktor povedal ze je to ok, ze je to zrejme ovulacia (aj ini doktor ked ho zastupoval, ked som sla na gyndu pred rokom,povedal ze je to ok). Lenze potom som vzdy do 14 dni dostala normalny menzes.

Teraz sa mi stalo ze na 30.den (kedy som uz mala dostat ms), zacala slabo krvacat, v domneni ze je to teda normalna menstruacia, ale zas islo len o slabe 3dnove krvacanie. Tak nechapem, PRECO - a ci to bol normalny menzes, alebo co.
Otazka teda znie : Stalo sa vam uz/je to normalne, ak je ms uplne slabulinka ? A ak to bola ovulacia, fakt sa to moze nejak oneskorit ?
Mam to cele nechat tak a cakat, alebo ist na gyndu, aj keby som do 2 tyzdnov nedostala uz ms "normalnu" ???

Dakujem

p.s.: Uz tu mam jednu temu, preto sa ospravedlnujem za zalozenie novej, ale ako som si vsimla niekedy na niektore temy reaguje "skoro nikto" :)

Denzl

anjelik1322-ako neberiem ti to aloe ako pomocnu liecbu,ale problem to nevyriesi urcite.
Treba zajst za gynekologom v prvom rade.
A nemusis mi vysvetlovat ucinok aloe vera.....mam s tym niekolko rocnu skusenost.
Ziadny zazrak to nie je.

anjelik1322

ahoj, no na ten slabý menzes doporučujem vrelo /osobné skúsenosti/ od firmy Forever je to naturálna forma liečebného procesu je to "džús" výťažok z aloe vera s prídavkom berry nectaru a jablka.Touto formou som sa dopracovala nielen k normálnemu návratu menzesu -normálny cyklus,normálne krvácanie a prevencia proti zápalom vaječníkov a lieči cysty!!!tento produkt obsahuje 88,9% čistého gelu aloe pomáha aj pri problémoch s močovými cestami-prechodené chrípky a stresový spôsob života.

cajik

na prehliadke som bola pred mesiacom a pol, vsetko je v poriadku a som zdrava. pytam sa len, ci to uz niekto zazil, ci je to normalne, lebo nebudem utekat k doktorovi s kazdou "somarinou"