Tetovanie a solarium

tinča

Zdravím slečny, ešte jedna otázka k tým vašim :) ked pôjdem do solária a prekryjem si tetovanie ? :) môžem ?

za8icka

No ja som si davala robit tetovanie minulu stredu a rovno ma upozornili ze ziadne solarko nech sa nachadza tetovanie kdekolvek. Aspon mesiac nie ked uz musim. Lebo solarko tetovaniu skodi a tetovanie ako take sa vraj hoji aj niekolko mesiacov. Preto mi rovno aj povedali ze na nejake opalovanie v lete mozem zabudnut.

Khana

Solarko ta tam moc neopali, lebo tam nemas dobry zaklad zo slnka, kedze to miesto slnecnym lucom vystavovane moc nie je. Ale solarko je samozrejme stavane tak, ze svetlo dopada na celu plochu, takze tu farbu z tetovania taha tak ci tak, bez ohladu na to ako silno ta tam opali. No kazdopadne si to radsej dva krat premysli a ak budes na tom trvat tak mozes ist po mesiaci, kedze to tetovanie je mensie.

niki9

ale to tetovanie je na takom mieste kde sa clovek moc neopali..mam ho pod zapestim na ruke z boku..a vazne neni moc velke a zvycajne sa tam ani neopalim..len preto sa pytam..:)

Khana

niki9 velmi ti odporucam solarko vypustit uplne a na slnku pouzivat opalovaci krem s vyssim faktorom. Velmi to z tetovania taha farbu a ak nechces aby rychlo vyzeralo lacno, tak si na tom daj zalezat.