Je 6 piv denne normalne?

Harold

Je normálne vyfajčiť krabičku denne ? Či byť 6 hodín na počítači alebo celý dni chodiť po obchodoch či byť celé dni v posilke ? Nie je ale každý má nejakú psychickú či fyzickú závislosť a to pivo nie je nejak závažná život ohrozujúca určite to viac nepoškodí ako malinovky či tvrdý chlast

ondra syn alkoholika

ahoj, muj otec pije pivo kazdy den! Nekdy min nekdy vic... nekdy mi zmizi lahev vina ktere si koupime s pritelkyni nekdy zmizi i penize.. s otcem jsme rozhadani nekdy spadne a zrani se nebo pri padu znici vybaveni v dome!! takze ne neni to normalni pit alkohol kazdy den at je to pivo, rum, vino nebo whisky vse je alkohol

Slobodna

Neviem si predstaviť, že by som mala každý deň chlastať a ožratá žena to je pohľad pre Boha. V lete si sem tam dám pivko ale iba nealkoholické, jedno a nie denne :) Ak niekomu chutí pivo, môže to znamenať, že má nedostatok vitamínu B, takým ľuďom obvykle chutí aj pečeň, ktorú ja teda nemusím, lebo B-éčka mám dosť.

bibba

tiez vela pijem. ale nie kazdy den. uz som mala aj lepsie obdobie. ale zase to na mna nejak prislo. a mama mi minule povedala, ze si uz zase dlhsi cas nepamäta, kedy som dosla zvonku uplne triezva. ale 6 piv denne je vela. hlavne aj preto, ze to je denne. sem tam si zajst do podniku je ine, nez kazdy den si dat. sorry, ale je to tak. a preco ti to vlastne chuti? mne to ani nechuti. chuti mi len to, ze to otupi moje zmysly. myslim si, ze ludia klamu samych seba, ked hovoria, ze im alkohol vyslovene chuti.

zuzi74

Sice stara tema, ale mne to normalne nepripada. Mna by zvrtlo uz po jednom:)
Pivo predsa nie je obycajna voda ani caj...obsahuje alkohol. Mne by bolo divne keby pil denne 1 flasu nie to tak 6. To by ani moj otec nezvladol a to mu pivo chuti.