Milujem svoju macochu ...

Príspevok v téme: Milujem svoju macochu ...
popoluskaX

Je mi už 19 a bývam v spoločnej domácnosti s otcom a jeho druhou manželkou (veľmi dobre vyzerajúca tridsiatnička). Otec je cez týždeň v robote v inom meste, kde býva. Vracia sa na víkendy ... Majú malé decko.
Ona pohŕda otcom i mnou ... Je veľmi pekná, no aj cynická žena. Asi vie, že som do nej zalúbená ... S ňou sa potvrdilo moje podozrenie, že som lezba ... O môjom chlapcovi sa vyjadrila posmešne pred ním ! A ja som mlčala .... Ona už vtedy pre mňa znamenala viac ako on. Rozišla som sa s ním a pochopila, že bol pre mňa len kamarát.
Robím takmer všetky domáce práce, keď je otec preč ... I o decko sa jej starám ... A to je na na materskej a ja študujem VŠ ... Chová sa ku mne arogantne ...
Pristihla som ju, ako si užíva doma s dvoma inštalatérmi... Odvtedy ma posiela preč s deckom, keď volačo má prichystané s rôznými mužmi ... Viem, že nie je dobrý človek, ale napriek tomu ju milujem a snívám o nej .... Otcovi nič nepoviem ... Slúbila som jej to, no aj tak by som nič nepovedala. Masturbujem nad jej fotkou alebo len predstavou každý deň ... Ráda češem jej vlasy, lakujem jej nechty na nohách ... Nikdy som nebola fetišistka, ale oblubujem (keď nie je doma) brať do rúk jej topánky, nohavičky ... čuchať ich vôňu ... Hanbím sa ... Mam jej to povedať, že ju lúbim ? Bojim sa, že sa mi vysmeje ... No, túžim ešte po tom aspoň smieť jej nohy, prsia v kúpeľni omývať ... Keď sa jej priznám, snád mi to dovolí ... Čo mám robiť ? Neviem si vôbec predstaviť, že by som bývala inde, bez nej ...

Bastillka

Neviem, koľko máš rokov, ale určite by som vyhľadala odborníka. To, že nepovieš otcovi, že ho vlastná manželka podvádza to to Tvoja vec, ale tvoje city prerastajú za neúnosnú hranicu (nie to,že si lezba, ale ku komu a ako cítiš takéto veci)...Naozaj, skús sa porozprávať o tom s nejakým psychologom..