Aj po roku casto myslim na byvaleho ...

Príspevok v téme: Aj po roku casto myslim na byvaleho ...
llllllll

Chyba mi .. CAsto nanho myslim . Na to vsetko , na to obdobie ake to bolo . Preco clovek musi zit bez niekoho koho ma stale rad ? Strieda sa to u mna chvilu je to v poriadku a potom zas nanho myslim ..Newviem ci to vobec niekedy prestane. A dalsi problem .. Nejako si neviem najst chalana. Urcite by mi to pomohlo . Alle je to tazke... velmi tazke.. aj po roku .:"(( Stalo sa to aj vam ? Je tazke byt sama.. A nemat po svojom boku niekoho koho by ste mohli milovat ..

amina66

Luci (lucka40302) hovoris mi priamo z duse.
a ma toto vsetko velmi vysiluje (lebo momentalne svojho ex vidavam kazdy den). stale nieco citim k nemu (aj ked ich uz neviem definovat, ci to je laska alebo nieco ine lebo tym ze s nim musim byt v kontakte sa mnou prevalilo vela citov a aj hnevu, atd..) aj ked on uz nie.
chcem si zariadit zivot bez neho ale stale ho mam v mysli

lulu22

uhlie, asi máš nejaký komplex, nie? žeby teba opúšťali kvôli tomu, že nemáš prachy? moja osobná skúsenosť je asi taká.. že ja pracujem..a môj bývalý študoval a súčasný tiež končí školu.. takže to nie je o prachoch!

rada

milusca to je dlhy pribeh, nedavno znamena pred 2,5 rokmi :). A so sucasnym som rok aj pol :), tak trosku som sa inak vyjadrila prepaac :). A so sucasnym som chodila este aj pred 7 rokmi 2,5 roka, cize tak povediac stara laska nehrdzavie. Je to velmi dlhy pribeh a teraz preto som taka stastna, ze som tam, kde som.

milusca

rada - nedavno si sa rozisla a ides sa vydavat? To je nejak narychlo, nie? Nic ma do toho nie je, som len zmatena. Ale hadam vies, co robis.

lucka40302

jaj veru babenky je to tazke.. ja som sice spoznala kopa fajn ludi od vtedy aj vsetko ale stale.. stale mam ten pocit ze on mal byt NADALEJ SUCAST mojho zivota .. strasne casto nad nim rozmyslam . a obcas tej iluzii chcem strasne uverit.. no viem ze to sa uz nikdy nestane. a vtedy mi tak zvlastne zovrie srdiecko... ze takto je to definitivne. Ale je miloon miest , miloin piesni , zazitkov, spomienok ... Pocitom a chvil . A niekedy ked pocujem daku pesnicku tak .. . vtedy spominam . Na tie nadherne casy. Vraj pride niekto dalsi . Ale ako zabudnut na toho prveho ?

lulu22

kajka01, mala si teda šťastie :) že si stretla partiu skvelých ľudí a vďaka nim si zabudla a aj priateľa :) ja som to tak mala, že som stále niečo podnikala s novými priateľmi a bolo super, zabudla som..pak som stretla terajšieho a porovnáávam ako divá.. a asi máš pravdu. inak je môj súčasný priateľ úžasný, krásny, príťažlivý, dobrý..ALE..neteším sa na neho, keď mi povie, že ma ľúbi, ja len odpoviem, že aj ja teba.. :-/ ale nikdy, naozaj nikdy som nikoho neopustila.. trhá mi to srdce.. vždy si poviem, že ešte počkám, možno sa to zlepší.. neviem..