Kilá miznú samé a príjemne - holandský bicykel

Príspevok v téme: Kilá miznú samé a príjemne - holandský bicykel
zuzenka

Ako sa to hovorí? Schudnúť sa nemá nárazovo a rýchlo. Mne sa podarilo objaviť ako to dodržať, nie nejako oklamať.
Správna výživa áno aj to má svoj zmysel, ale musíte zo seba vydať aj nejakú energiu, robiť nejaký pohyb. Veď človek bol vymyslený na to aby sa denne niekde pohyboval a premiestňoval.(Teraz nehovorím o premiestňovaní sa autom to s pohybom nemá nič spoločné:) pretože sedíme.) Vo fitku to nie je nič pre mňa to je samá klíma a k tomu tí upotenci čo tam fučia blueeéé :). Môj najobľúbenejší pohyb je bicyklovanie, na bicykli sa snažím jazdiť každodenne a konečne som našla bicykel do každého počasia (teda okrem závejov:))
-odkaz odstránený-
a v hocakom oblečení vyzerám elegantne. (na horskom bicykli v kabáte to je trochu extravagantná predstava:), na mojom bicykli nie)
Od konca zimy išli kilečká pomaly ale isto dole a k tomu som ešte aj vo forme.
A bonus nakoniec: môj bicykel mi vystrel chrbát!!!!

lucynka89

Ja som sa rozhodla upraviť stravu, hlavne sa vyhýbať sladkostiam a kúpila som si úžasný bike na cyklospeciality.sk a naozaj to spolu funguje. Ale fakt okrem pohybu je dôležité večer nevyjedať chladničku, čo sa mi občas stávalo:-) A k tomu správneho pomocníka na pohybovú a relaxačnú aktivitu zároveň.

emminia

som to skúšala nájsť, ale len obyčajné bicykle mi našlo, akože nie také horské ale tie do mesta alebo tak. no neviem, či je to až taký zázrak.

marekana

lianka22 Myslím, že to je len akože pomenovanie, že len motivácia aby človek chodil všade na bicykli ako to chodí v Holandsku.

Pivonka37

Ja som tiež našla vášeň v bicyklovaní, kúpila som si super bike na cyklospeciality.sk a tiež som pekne schudla, je to super šport a zároveň si pri tom vyvetrám hlavu. Odporúčam všetkými desiatimi.