vydrz / predcasna ejakulacia

Príspevok v téme: vydrz / predcasna ejakulacia
latrel

chcel som sa spytat ci niekto skusal metodu ktoru tu spominal "practic" v clankoch podobnych tomuto. ide o pustanie horuce prudu na hlavicku zaluda vravel ze po dakych 2 mesiacoch dokazal mat pohlavny styk dakych 30 minut. skusal dakto tuto metodu ci mu pomohla? a ak vie niekto daku ktora pomaha mohol by sa o nu podelit ?
dakujem

25

zadrziavat orgasmus.je to najlepsie ako mozes skrotit svojho fesaka.vzdy ked uz citis ze ides vyvrcholit,vyber ho von a pockaj kym to prejde.potom mozes pokracovat.nedaj o tom znat partnerke.proste prestan a zatial kym ta to prejde skus pokracovat jazykom alebo rukov,lebo ak ti partnerka vychladne mozes to zabalit.urobis to tak 10 krat a potom nebudes mat problem kontrolovat si to pocas suloze.

latrel

ano viem len ide o to ze mam stym vcelku problem a trapi ma to tak ci nahodou to dakto neskusal alebo daco co by pomohlo nepozna dakto

mate59

latrel - 30 minút do toho búšia len v pornofilmoch,ale v skutočnosti ženy po takom sexe netúžia.Takže ak súlož trvá 10, max. 15 minút, je to akurát.