Akou MHD sa dostanem do nemocnice Antolska v Petržalke?

lili321

Ojka ďakujem to by sa dalo :-) neni to take "zložite". Ďakujem veľmi. A všimla som si že chodi 88 aj 99 každu chvilku, však? To je super, teda ak sa nemýlim.
Lebo jedna znama mi zase poradila že z predmestia ide 59 priamo na Antolsku ale iba do 8:00 rano a potom až po obede, no či je to pravda neviem, to aby som bola aspoň o pol 8 na predmesti aby som to stihla, aj to by sa dalo. Ale toto čo si mi poradila sa mi zda OK. Ďakujem. A len tak pre info z bajkalskej alebo z predmestia ta 88 nejde? :-) To zase ine čisla chodia?

lioness_01

trolejbusy nechodia do Petržalky ... :) to len tak, pre info... ale inak baby super poradili, najlepšie z Nív 88 a potom na Bulíkovej prestúpiť na 99 ... :) ale ja prestupujem aj tak vždy až na Hálovej :) ono je to jedno vlastne :)

ojka

no najjednoduchšie to bude asi tak, ako som písala ja, aha, a takto by to nešlo? v Každej MHD čo som sa viezla, tak zatial ukazovalo aká zastávka nasleduje, na akej sa stojí, keby si si nebola istá, tak si vytlač toto : www.imhd.zoznam.sk
to ked pôjdeš z Ml. Nív linkou 88. Odrátaš si zástavky a vystúpiš na Bulíkovej. A presne tam kde vystúpiš, počkáš si na 99 a nastúpiš a znova sa budeš v buse dívať aká zastávka nasleduje, alebo si znova vytlač toto www.imhd.zoznam.sk a znova odratavaj zastávky. Tam ti aj píše ako dlho by si sa mala viezť. A ked si nebudeš istá, kde si, tak sa niekoho v buse opýtaš (:

lili321

Ja nie som z Ba a velmi to tam nepozmam, iba tam kde vystupujem z autobusov napr z predmestia bez prestupovania ak by išlo to by bolo tiež super, alebo z bajkalskej no a potom tie nivy.

ojka

dalo by sa to na 1 prestup, na Ml. Nivách nastúpiš na 88. A môžeš vystúpiť buď na Bulíkovej,Šustekovej, Jungmanovej alebo Hálovej a odtial ti ide priamo k nemocnici linka č. 99.

ojka

no obávam sa, že priamy spoj tam nejde žiadny, môžem ti vyhľadať niečo s prestupom? a koľko ich môže byť najviac?