Rozhodla som sa byť tučná!

Príspevok v téme: Rozhodla som sa byť tučná!
moletka

Ahojte, celý život trpím problémami s nadváhou - od detstva som vyskúšala množstvo diét, športovala som a potom zase priberala. Boli obdobia, kedy som bola dlhodobo chudá alebo s normálnou hmotnosťou, ale bola som vystresovaná a nevedela som sa tešiť zo života. A tak som sa vo svojich 35 rokoch rozhodla, že už mám toho dosť a, napriek tomu, že dnes je "in" jedine dokonalá postava, rozhodla som sa ísť proti prúdu a prestať sa kontrolovať. Viem, že tučnota nie je zdravá a určite nechcem byť obézna, celé dni sa napchávať a "sedieť na zadku", ale tak normálne si užívať život, k čomu patrí aj dobré jedlo, bez neustáleho stresu, či náhodou nepriberiem. Chcem jednoducho žiť aktívne, ale s radosťou a bez obmedzení. Podporíte ma?

moletka

dr.streda, t333, cajik, tak - dakujem za podporu, presne to som potrebovala pocut! :-) t333- mas pravdu, mne sa chudi chalani tiez nepacia- mam slabost na takych milych "mackov" ;-)

cajik

vzdy je krajsia zena ktora sa usmieva a je citit z nej spokojnost, hoci nech ma aj 20kil viac nez by chcela, ako zena ktora je stale zamracena,nafukana, ale stihla. baculky, zmente svet ! :)

t333

podporime. ide len o to, aby si bola spokoja ty. vela bab chce chudnut kvoli chlapom, ale staci si len najst sebe primeraneho partnera. asi ani sama by si nechcela stihleho / chudeho chlapa.

dr.streda

mne sa baculky pacia. nic nie je krajsie ako baculka, ktora je vyrovnana so svojim telom. nakoniec pred 100 rokmi ine ako baculate zeny ani neboli... takze preco sa stresovat z niecoho, co je uplne prirodzene. pokial clovek nema taku vahu, ze ho to obmedzuje v zdravi a zivote, nie je co riesit :) naviac my, co mame radi baculky sme vdacni, ze este nevymreli!!!

padme

Moletka, o akej nadvahe hovoris? Pokial je to par kil - aj nech 10kg - stale to nie je take hrozne. Byt stihlou ako modelky je urcene len par vyvolenym. Mne osobne sa to nepaci, sama som dlho bojovala s tym, aby som pribrala. Dolezite je tvoje zdravie. Pokial ti nadvaha nesposobuje zdravotne problemy (chrbtica, klby, srdiecko atd.), par kil navyse by som neriesia. Len nadalej sportuj a zdravo sa stravuj - ved ak si to robila doteraz, tak ti asi geneticky nie je sudene byt ako prutik.

ja velmi obdivujem zeny typu "krv a mlieko", ktore su plne zivota, srsi z nich energia a sebavedomie. Vedia sa prijat a tym su neskutocne pritazlive - urcite viac ako "vesiaky" strapene roznymi dietami.

Drz sa.

ušinko

kamarátka držala do 25 samé diety, nikdy jej nič nepomáhalo.. potom sa vydala, bola šťastná, prestala sa stresovať okolo váhy, manžel ju ľúbil aká bola... ani si to neuvedomila a začala chudnúť, bez nejakých diet. Teraz má normálnu váhu a drži si ju, takže moletka prestať sa stresovať...:D