Rozstiepene konceky vlasov

Príspevok v téme: Rozstiepene konceky vlasov
matta.-

Ahojte, mam problem s rozstiepenymi koncekmi vlasov..ako prve, vlasy si chcem kusocek podstrihnut..ale kedze si ich uz dlho pestujem, kazde strihanie je pre mna hroza. mate niekto super recept na nejake kury proti rozstiepenenym koncekom? je dobry napr. gliss kur alebo mate nejaku domacu metodu? diky moc, mata.

BlondMarry

ODPORÚČAM vyskúšať Horuce noznice
Výhody:

dokonalé zatavenie končekov na dobu minimálne 2-3 mesiace
špeciálna technika strihu TWIST umožňuje podstrihnutie vlasov len o 1 cm, preto nie je nutné skracovať dĺžku vlasov
zlepšuje prirodzenú regeneráciu vlasového vlákna a obnovuje jeho pružnosť, vlhkosť a lesk
vlasy rýchlejšie rastú a majú objem (ročný nárast 8 až 10 cm)
znižuje sa lámavosť vlasov

Ako je to možné ? Nové vlasy pri vyrastaní majú uzavreté konce, ktoré ich chránia pred stratou proteínov a vlhkosti. Zastrihnutím koncov Horúcimi nožnicami , sa konce vlasov zatavia a vlhkosť a proteíny zostávajú bezpečne vo vlase.

Vonkajšími vplyvmi, UV žiarením, počasím, ovzduším, mechanickým poškodením žehličkou, chemickým ošetrením, dochádza k poškodeniu vlasového vlákna. Ak teda nechceme aby naše vlasy stratili lesk, pružnosť, objem, vlasy podstrihneme špeciálnym systémom Jaguar Thermo cut system a vďaka vysokej teplote sa končeky vlasov zatavia a ďalej neštiepia.

Ak sú vlasy naozaj veľmi suché a dolámané, odporúča sa ešte pred strihaním horúcimi nožnicami aplikovať rekonštrukčná kúra JOICO K-PAK, ktorá dodá vlasom chýbajúce proteíny a po zatavení vlasov horúcimi nožnicami už nič nebráni k správnemu regenerovaniu vlasov.

Viac o technike TWIST.

maddie

Prečo sa každá desí strihania? Je to len kúsok, odstrihnutý koniec, zmenu ani nevidno. Nie je nič lepšie ako mať zdravé vlasy, veď ten kúsok to dorastie. A vlasy budú hlavne zdravé.

vila amalka

ahojte v dnesnej dobe existuje milion pripravkov na vlasy... ja pouzivam bezfarebnu hennu. tu si rozmiesam a dam tam vajicko a silice.. a nejaky olej kvapnem.. vlasy mam pevnejsie... len premoct sa robit tu proceduru vzdy pri umyvani vlasov...

Pauli000

Ahojte :) ja som tiež mala taký problém a tiež som si vlasy nechcela dať strihať ani podstrihávať. Tak som vyskúšala všetko možné šampóny DOVE, GLISS KUR, ... a potom som si skúsila objednať šampón z Oriflame taký ten žltý (regeneračný) k tomu kondicionér (regeneračný,žltý) a sérum (tiež žlté). Po mesiaci sú končeky ako po podstrihnutí :) ... Naozaj vrelo odporúčam :) Držím palce :)

sivulienka

Ja som si vlasy strihala pred mesiacom ale tyzden na to boli v tom istom katastrofickom stave...:( neviem co mam robit e to katastrofa citim sa hrozne ked sa na ne pozriem...vlas postiepeny na 6 casti...nefarbila som si vlasy uz asi 3 roky a pravidelne som ich hennovala asi rok...pouzivam kvalitne sampony uz som skusala aj bezsilikonove aj silikonove...tak co mam robit ? :(

kpwoeir

Ja jsem uz vyskousela vsechno, nezehlym a ani nefenuji, vlasy si oplachuji studenou vodou, delam si dom.zabal z olivoveho oleje a take uzivam doplnek stravy ...... Nejhorsi je,ze to nezabira:-(
Hned po ostrihani se mi zase ty vlasy stepi!!!!!

Catali_na

Takto, všetky ktoré z vás chcú mať vyliečené končeky bez nožníc , tak vás asi sklamem, ale krok č.1 = dajte si vlasy ostrihať. a nie len podstrihnúť, ale povedzte kaderníčke aby vám všetky poničené vlasy dala preč. ! Inak vlasy nebudete mať zdravé. ŽIADNE, opakujem ŽIADNE "zázračné" kúry ani olejčeky a podobné zaručené zázraky vám končeky "nezlepia" aby boli zdravé. Treba prekonať tú prekážku a dať si ich ostrihať. a až potom sa o ne začnite starať(olejčeky, kúry....) presne takto som to urobila ja. Kaderníčka mi ostrihala vlasy (vzala mi z nich viac ako polku) a mala som ich ledva po ramená. Po dvoch rokoch ich mám do pol chrbta :) chce to čas a nervy. Netvrdím, mám tam sem tam aj polámaný aj rozštiepený konček občas(teraz momentálne viac, ale zajtra sa dám podstrihnúť) pretože olejčeky, masky kúry a pod. iba pomáhajú predchádzať a chránia valas pred tým aby sa nepolámal/nerozštiepil, NELIEČI HO! ja používam kokosový olej, vždy používam masku keď si umývam vlasy A hlavne!! : ŽIHĽAVU :) tú odporúčam všetkým, urobte si výluh a tým si prepláchnite vlasy vždy pO umytí je to vynikajúce :)

Mayky

Ahoj...mne sa tiež veľmi lámu-štiepia vlasy aj sú dosť suché tak používam masku na vlasy,CHI olej aj kondicionér,len neviem nevidím rozdiel...masku na vlasy koľko krát do týždňa používať mám ? Podstrihnúť sa nechcem dať...

kuriatkoo

Ahojte :) citala som viac vasích navrhov .. lebo mám strsne problem s vlasmi mám 14 rokov a do teraz som s vlasmi nemala ziadne problemy .. ale asi ták cc pred polrokom sa mi začali stiepit a lámať ták som si ich dala ostrihat v a o 2 tyzden znovu neviem co s tým som sa pytala už viacerych kadernicok co s tým .. a jedine vec su noznice .. ale ja uz neviem co s tým .. ked sa ostrihám ták zas a zas .. som citala tie vasi prispevky a tám zé ONDULONA ?? ták normláne dát na končeky ? a zas aj gliss kurr (ci ako sa ot píše) mojej sestrenici velmi pomáhá . ták to vlasy ozivi a spevni dakujem :)

anna555

Vau,skúsim ten krém,vraj modrá indulona je najlepšia som niekde čítaala,inak používam rôzne oleje,vždy na noc a ráno zmyjem 2krát šampónujem,mám jojobový,kokosový,bambucký,makamadiový,avokádový ,mandlový,striedam to,ale tak či tak mám pár rozš.končekov,lebo fénovaním vysichajú