Homeopatia

Príspevok v téme: Homeopatia
jazz

Boli ste uz na homeopatickom vysetreni? sko to prebieha? kolko vas to vyslo a zabrala liecba?

V Nitre je pan Šmidriak, homeopat, ktory tam ma aj pristroj na meranie hormonov.. ja mam konkretne problem s padanim vlasov a neustale meskajucou menstruaciou- 4 mesacne meskanie je u mna normalka. Cele sa to zacalo pred 2 rokmi, ked sme sa prestahovali, pri tom som nic nemenila, stravujem sa pravidelne a zdravo a sportujem, tak nechapem preco sa ma tieto problemy drzia ako kliest.

Chcem to vyriesit a poradili mi homeopatiu, aky je vas nazor???

Ignatia

Predam Materiu medicu a repertorium materia medica od J.Kenta
Cena 70 eur spolu obive knihy
+43 699 173 74 955

Predam zakladnu knihu homeopatie od Rajan Sankaran.
+43 699 173 74 955

didadiana

ahojte ...mám dva zubné titánové implantáty. Chcem sa Vás spytat, ze ked budem uzívat homeopatika, ktore sa rozpústajú v slinách, či tie titánové implantáty nerusia účinok?? ....za kazdu odpoved dakujem

Talia

Monita 21 prosim ta povedz mi meno tvojej homeopaticky, zhanam dobru homeopaticku. Nechcem ist na blind. Posli mi jej meno a adresu na email, prosim.
ladytalia@centrum.sk

Talia

Monita 21 prosim ta povedz mi meno tvojej homeopaticky, zhanam dobru homeopaticku. Nechcem ist na blind. Posli mi jej meno a adresu na email, prosim.
ladytalia@centrum.sk

Deane

Ja osobne som homeopatičku navštívil niekoľkokrát, povedala že problém zmizne, nestalo sa, homeopatiká som bral poctivo. Nepomohlo v ničom. Mohol by som napísať aj kde to bolo ale načo. Nebudem brať nikomu ilúzie. Kamarátka brala homeopatiká, tiež verila, sľubovali jej že ju vyliečia a tiež bez výsledku. Ona verila každému a zaplatila za to životom. Iba čo finančne rodinu ničila, nemať dobrých priateľov ktorí jej pomáhali tak by sa mohol manžel po jej smrti obesiť. Takže ja homeopatii neverím.

Svito

Homeopatia spoľahlivo funguje aj na deti aj na zvieratá, tak že nejde o žiadne placebo. Píše Vás tu veľa, čo nemajú ani šajnu čo je homeopatia. Je regulerna fungujúca medicína, vo svete uzávaná. Doporučuje ju veľa lekárov lebo v mnohých prípadoch má svoje opodstatnenie. Nie je to protiklad medicíny, je to iný spôsob liečby. To neznamená, že je to zázračné riešenie na všetko a už netreba lekárov a lieky. Treba si naštudovať čo to vlastne je a ako funguje a nie automaticky homepatiu zatracovať.

Marosko-n

Kde nič není ani čert neberie. Zistili o homeopatii, a Tak prišli nato, že voda má pamäť,
A tak keď sa pripravuje posledná várka na expediciu, tak sa zavolá platený šaman, a ten tam pri poslednom pretrepaní, túto vodu podľa určenia zaklináva čiže odrieka prislušné formulky zaklinania vody na prislušnú chorobu.
Voda má pamäť a pretrepaním si spomne na všetko čo s ňou robili.
Niekoho to zničí, niekomu to sadne !!
A zase tu platí kde nič není ani čert neberie. Tie kvapky homeopatické, prakticky neobsahujú takmer nič, ale vibrujú zaklinačovým hlasom, takže prijimate jeho hlas, niekto sa zhodne niekto nie., má to jeden háčik.
Telo ak nemá požadované vitaminy, stopové prvky a telo to potrebuje podľa prijatej informácie tak nastane problém a človek môže ochorieť ešte viac.
Niekedy treba telo naštartovať a ide to. Ale to je jedna ku 1000.

Oemoh

Ovecka mýliš sa. Homeopatia móže aj uškodiť a Zoubek má pravdu. Inak neviem prečo píšeš o veciach ktorým nerozumieš. Názor mať môžeš, ale vedieť to nemôžeš. Lebo o tom nič nevieš.