analny sex - riedka stolica

Príspevok v téme: analny sex - riedka stolica
lukas69

Caute, potreboval by som poradit. Uz dost rokov (ani si uz nepamatam kolko) mam problemy s tym, ze vzdy rano mavam riedku stolicu, pripadne hnacku. Pritom u zdraveho cloveka by mala byt stolica formovana. Niekedy ked idem na velku potrebu poobede tak mam normalnu stolicu ale to je iba obcas. Nakolko som gay a som pasivny tak analny sex nemozem mat a to ma stve. Mam 20 rokov ale este som chalana nemal, aj z tohto dovodu. Rozmyslal som ci by to nemohol byt aj syndrom drazdiveho creva ale pritom byva aj zapcha a tu nemavam, takze neviem, tak pokial viete poradit tak vam vopred dakujem.

vevericka

ostan pri vlaknine a lanovom semiacku, plus probiotika..tie jedz vecer s malickym kusom ovocia(napr jablkom)

beny7 z anatomickeho hladicka je to mozne..pri analnom sexe muzov sa stimuluje prostata a nervove zakonecenia naokolo..prakticky by mali povdat, ti co to praktizuju:)

lukas69

mirka, to ze som nemal sex este neznamena, ze som sa analne neuspokojit, ved pomocky existuju, a prsty mam, to ako baba by si mala vediet,

beny7 ano vie ma to uspokojit, nastuduj si nieco o muzskom bode G , kde sa nachadza a kolko nervovych zakonceni je pri analnom otvore a zistis aky orgazmus mozes dosiahnut,

bibi len aby to naozaj nebola nejaka vazna choroba, lebo ma .ebne, no asi budem musiet ho navstivit, lebo takto uz nemozem a trva to roky

bibi1234

lukas69-sondu Ti bude pchat skor do zadku, ako do krku a to Ti nemoze byt ako gayovi neprijemne:O))) ja aj sestra sme uz boli na gastre a nic do nas nepchal, ani ziadne umeliny, takze si zisti, ktory gastro je dobry a k nemu chod... mozes mat napr. ulcer. kolitidu, crohnovu a tam sa tusim zas musi clovek vlaknine vyhybat, lebo mu moze sposobit strasnu kalamitu v crevach, takze by som na Tvojom mieste neexperimentovala a utekala by som k doktorovi.

lukas69

Well, vecer nepijem ani mlieko ani pivo, mlieko pijem malokedy a pivo detto, takze neviem. Inak isteho casu som jedaval müsli a este kazde rano 1 polievkovu lyzicu lanoveho semena a zda sa mi, ze sa to na par dni upravilo ale potom sa to vratilo a pritom som jedol ak müsli aj lanove semeno, takze vlakniny som mal dostatok.

levanderka helicobaktera namam, daval som si robit test minuly rok.

Ku gastroenterologovy sa mi moc nechce, pretoze ked si predstavim, ze by mi chcel spravit vysetrenie sondou cez hrdlo tak maz striasa.

mirka 23

Lekara by som volila ako poslednu ožnosť. Ešte ani neprekročiš prah a už maš v ruke recept na chemicke guličky na travenie s kopou vedlajšich učinkov.
Probiotika su zaklad, hlavne pri tvojich stavoch, tak ako pisal Well.
Fajn je vlaknina (čerstvo nalmete ľanove semienka) A pripadne ešte enzymy na travenie. A ked ti ani po tmto všetkom nebude lepšie, tak potom na gastro.

levanderka

je to v traveni. odporucala by som navstevu gastrologa. nemusi ti hned pchat hadicky, ked je riedka stlica, nemusia sa ti dobre ani vstrebavat ziviny. radsej lekar ako potom nesmierne problemy.este by som povedala, ze mozno helicobakter. ale to ti urobia testy.

Najčítanejšie články