Počaroval mnou neznámy fešák

Príspevok v téme: Počaroval mnou neznámy fešák
anonym666

Stalo sa to jeden nudný deň, ale v okamžiku, keď som si ho všimla stalo sa niečo zvláštne. Najskôr som si ho celého premeriavala a na koniec som si všimla jeho tvár a jeho oči. Mal ich také záhadné čo ma nútilo stále naňho myslieť od prvej chvýle ako som ho zahliadla. Nemohla som z neho spustiť oči. Veľmi ma fyzicky priťahoval. Bolo to v jednej budove bol tam pracovne ako maliar ( nie umelec). V momente som sa nenápadne vztiahla k jeho blízkosti. Všimla som si, že ma zbadal, a pousmial sa a sklonil hlavu. Stalo sa to viackrát, že sa naše oči stretli a on sa usmial a zároveň sklonil hlavu. Neorozprávali sme sa iba sme sa na seba pozerali. Neviem no možno som sa mu páčila, nechcem si nič namýšľať. Stále som si pripomínala chvýle, keď som ho stretla. Nechcela som na neho zabudnúť a tak som si ho neustále pripomínala. Prerástlo to tak, že sa mi o ňom už aj snívalo no boli to pekné sny :) Pár krát som ho stretla ešte v meste v aute no neviem či ma zbadal, ale keď si na neho spomeniem prejde mnou vlna vzrušenia. Bol to fešák, krásny chlap no môj typ. Stále, keď som v aute sa pozerám na autá či ho nezbadám. Tak rada vy som ho ešte videla. Kebyže som ho niekde stretla a aj naše oči by sa stretli nezaváhala by som a usmiala by som sa na neho. No kebyže ho stretnem osobne neviem či by som bola schopná s ním prvá nadviazať rozhovor, tak nenápadne. Strašne ma zaujíma či má priateľku, koľko má rokov a pod. Neviem na neho pestať myslieť. Napadla ma jedna vec, že by som sa na neho nenápadne spýtala od jednej, ku ktorej chodil pracovne keď maľoval. Neviem a možno sa nechcem zbaviť myšlienky na neho. Som bez priateľa takže si môžem dovoliť prehrešok na neho myslieť a zoznámiť sa s ním. No kebyže toto čítal lebo človek nikdy nevie .. kto vie čo by si pomyslel :) Je toto normálne takto myslieť na človeka, ktrého nepoznám?

anonym666

Jani to, že si si ho našla cez net je fantastické .. ja som také šťastie nemala .. hľadala, ale márne :(

Napíš mu a poďakuj sa. Uvidíš čo ti napíše. Niekedy musí spraviť prvý krok žena ako muž, pretože možno od neho by sme sa ho nikdy nedočkali. Aj tak ak nevyskúšaš nebudeš vedieť či by mal záujem alebo nie. Len pekne pomaly žiadne vtieranie. Držím paľce! :)

jani111

mne sa stalo niečo podobné pred týždnom. V to ráno som išla do školy na zápis a boli u nás 3 otcoví kolegovia, jeden z nich sa mi veľmi zapáčil, nevedela som ako sa dostať na stanicu, tak som ich poprosila či by ma nezobrali. Strašne sa mi zapáčil, ale nikto ho skoro nepozná otec o nom veľa nevie, len toľko mi povedal, že je dobrý a že tu veľmi nechodí ako myslím do mesta, skôr do Pešti, takže ani nemám možnosť ho stretnúť. To či má priateľku neviem. Na internete som si ho pridala na priateľa, kamošky vravia aby som mu napísala, niečo v tom zmysle, že sa im chcem poďakovať, že ma zobrali a že dúfam, že stihli tie veci ktoré potrebovali. Ale ja neviem,predsa ja som si zistila ako sa volá, našla ho na nete a ešte mu písať ako hlúpa pubertiačka. Keby mal záujem, mohol by on napísať. Co mám robiť? Mám 25 a on 30 diky

anonym666

A Vám ostatným? Stalo sa vám niečo podobné? Ak áno čo ste robili ďalej .. týmto vás prosím o radu ;)

anonym666

majus399

Som rada, že niesom sama :) Ani ja mu nedokážem opätovať úsmev ako by som celá stuhla. A to vždy, keď sa usmial. Iba som sa pozerala nič viac nič menej ako taký debil.

Ďakujem, ďakujem budem sa snažiť.
Taktiež držím paľce ja tebe! :)

MarekSoroš

Zaujímalo by ma prečo si to myslíš?

majus399

Ja zazivam presne rovnake pocity ako ty...ten chlap ma neskutocne pritahuje.A citim ze aj ja jeho.Ked sa nase pohlady stretnu, tak sa skoro vzdy na mna usmeje...Ale ja akoby som dostala nejaky krrc a nedokazem usmev opatovat!
Jedna vec mi na "nom" vadi...jeho kamarati!!vzdy ked sa mi chcel prihovorit, tak sa zjavil nejaky jeho kamos a bolo po zoznamovani...:(
Dam ti radu:zisti si o nom co najviac.Ak naozaj nebude mat priatelku a znova sa niekde stretnete, tak sa mu prihovor alebo len usmej.Proste daj mu najavo ze mas o neeho zaujem...Drziim ti palce :)