IP adresa

Príspevok v téme: IP adresa
silver878

Aj keď je táto téma úplne od veci, ale aj tak to sem napíšem( topiaci sa aj slamky chytá). Bola u mňa spolužiačka ktorá sa zaregistrovala na jednu stránku pod menom niekoho iného, teda pod menom inštitúcie a nechcem mať s toho problémy.....je možné aby nejako zistili moju IP adresu a priradili ju k mojej adrese a menu? Je táto informácia nejako dostupná?

Problemos

Zdravim ja mam takyto problem a prosil by som o radu nakolko sa do takychto veci nevyznam. Pracujem pre jednu firmu a asi konkurencia si stale objednava tovar vacsinou zlacneny stale z ineho uctu ale zakazdym sa odmlci a myslime si ze je to ta ista osoba. Chcel by som vediet keby sa dostanem k jeho ip adrese ci sa viem dopatrat kto to je meno priezvisko a adresa. Vdaka

lost

No v takom pripade by to nemal byt problem, teda v 99,9% pripadoch..
Jedine co najpravdepodobnejsie urobia je ze zmazu ten ucet (ak je "vymysleny" alebo vytvoreny na osobu ktora o tom nevie..

silver878

lost, ide o stránku na ktorú sa registrujú učitelia pod menom školy a zadáš tam mail a napíše ti to potom prihlasovacie údaje. Na stránke sú uložené testy.

lost

Pokial sa nevykonala ziadna nelegalna cinnost z daneho pocitaca pripojeneho do siete Internet, tak nie je coho sa obavat.
Ale ak by si presne specifikoval o co sa jedna, mozno by sa dalo presne odpovedat co sa moze/nemoze stat :)