Chronická bolesť hrdla a dutín

Príspevok v téme: Chronická bolesť hrdla a dutín
inez123

ahojte všetci, od detstva trpím na HCD - ako decko som mala infekčný zápal pľúc, som alergička s čiastočne oslabenou imunitou, pred cca 1,5 rokom som prekonala mykoplazmový zápal pľúc a už ROKY - najmenej 5 rokov mám problém s dutinami a hrdlom - ako náhle sa trochu ochladí, začnú bolesti a dutinách aj v krkru, už mesiac sa trápim s tými problémami. doktori na mna vystrielali sumamed a ciprinol, ale bolesti pokračovali aj po negatívnom výsledku z výteru(predtým tam boli masívne stafylokoky a e.coli). tak som si začala striekať bioparox, čo síce hrdlu a dutinám pomoholo, ale mne celkovo bolo na odpadnutie - slabá s tlakom cca 90/60.to mi nabúralo žalúdočnú sliznicu a pečeň -( príšerne ma to bolelo pod pravým rebrom a v celej časti napravo - hlavne v noci, keď som sa na bolesti v nohách a pečeni a žalúdku zobúdzala), po návšteve homeopata a podaní lyc D 30 problémy cca na 1,5 dňa ustali, ale teraz hrdlo znova začína bolieť. najhoršie je, že som príšerne unavená, bolia ma svaly, klby, žalúdok ani nespomínam(minulý rok ma liečili na helicobactera). môj obvodný lekár vec odbíja, že ide o chronický zápal a nič s tým nerobí. ani na krvné rozbory ma neposlal.
dá sa s tým niečo robiť???
môže to byť znova mykoplazma alebo mononukleoza???

janab

Určite zmeniť lekára..čo je to za lekár, ked si nevie rady s dg ? Ak chodíš ku školskému, tak zober kartu a nájdi si iného (popýtaj sa nejakého dobrého všeobecného lekára v svojom okolí) a chod za ním s tým, že si zmenila lekára, lebo...opíšeš problémy ..a zase..ak pôjdeš k odbornému lekárovi, tak si zase zisti z okolia, či je múdry!..vieš, je všade jak nasráno blbých lekárov, čo nemajú záujem sa s pacientom poťahovať..a ked sú ešte hlúpi..no,s pánom bohom!..takže treba niečo so sebou určite robiť, lebo si zničíš zdravie, tu je treba dlhodobú liečbu a seriozne vyšetrenia..dobrých odborných lekárov, niekde v nemocniciach hľadať.

doubledog

mila inez,

ak chces byt zdrava, musis sa snazit liecit sama. lepsie povedane, musis prebrat zodpovednost za svoje zdravie na seba.

zverit sa do ruk lekarom, ktori ako pises:
"...na mna vystrielali sumamed a ciprinol"
ci
"môj obvodný lekár vec odbíja, že ide o chronický zápal a nič s tým nerobí. ani na krvné rozbory ma neposlal"
je evidentne nespravne, kedze si stale chora.

najprv zmen pristup, az potom najdes niekoho alebo nieco, kto ti naozaj pomoze.

Slobodna

On sa ťa nesnaží buzerovať, ale snaží sa ti naznačiť, že by si nemala dôverovať lekárom ale skús hľadať iné metódy liečenia, prečítať si veľa o svojich problémoch atď. Žiadaš o pomoc a keď sa ti niekto snaží pomôcť tak hneď žaluješ adminovy a chceš aby vymazal jeho príspevky?

Najčítanejšie články