som chalan a nebaví ma orál..

Príspevok v téme: som chalan a nebaví ma orál..
špekulant

Zdravím. Mám 18 rokov za chvílu 19, som panic a nemám moc skúseností ani s pettingom. Mám dosť velký problém a dosť ma trápi. Keď mi to dievča robí rukou tak všetko v pohode ale akonáhle ho vezme do úst tak ochabne.. nechápem v čom to je.. zrejme ma to nevzrušuje ale to by som bol jediný chalan planéty ktorého to nevzrušuje.. tak v čom to bude? A čím ďalej to bude horšie a horšie lebo sa budem viac báť že sa to zas pokazí.. ako sa toho zbavím? Som nevyzretý na takéto veci ?

špekulant

Fleur ano máš pravdu asi to bude tým.. ja som bol zvyknutý masturbovať aj 2-3 krát denne. bavilo ma to.. ale asi sa budem museť krotiť troška.. myslíš že pomôže keď nebudem masturbovať ?

Fleur du Mal

1. mozno nie je problem v tebe ale v partnerke - vacsinou sa oral strieda s pettingom, a ak ani ona nema skusenosti s oralom, moze robit chyby (ved nikto uceny z neba nespadol :) )
2. masturbaciou si tvoj penis mohol zvyknut na urcity pohyb, tlak, ktory ustami nedostava. obmedz masturbaciu, a porozpravaj sa otvorene so svojou slecnou (asi si vsimla ze su nejake problemy, a ak je normalna tak to bude chciet nejak zlepsit), nech ta stimuluje nie iba ustami ale aj rukou a ustami napriklad iba zalud.
vela stastia. :)

ta3

zrejme mas predsudky voci oralnemu sposobu
mas malo skusenosti, zatial, ked mas s tym problem, poziadaj priatelku, aby ho do ust nebrala
casom sa to urcite zmeni, lebo by si bol asi fakt prvy a posledny, komu sa oral nepaci