zalubena do frajerovho kamarata

Príspevok v téme: zalubena do frajerovho kamarata
miri-j

prosim poraďte mi, čo mám robiť :/ zaľúbila som sa do frajerovho najlepšieho kamaráta. dotyčný ten o tom ešte nevie. mám mu to povedať? bojím sa toho ako zareaguje. a či mám u neho šancu? jediné, čo viem, je, že kým som zadaná, by si so mnou asi nič nezačal, lebo on (ako raz tvrdil) vzťahy nerozbíja. s frajerom mi je fajn, ale srdce ma ťahá k tomu druhému a keby sa s ním rozídem, tak ho strašne raním, čo nechcem.

Nickel

Definuj "s frajerom mi je fajn". Pretože ide teraz hlavne o to, či ešte ľúbiš svojho frajera. Ak nie, je nezmysel s ním ostávať vo vzťahu, je jedno, čo sa ti páči jeho kamarát alebo nie. Ale ak ho ešte ľúbiš a páči sa ti zároveň aj jeho kamarát, tak si to radšej ešte dobre premysli, či to náhodou nie je tá stará známa diagnóza "chcem presne to, čo nemôžem mať". Naskôr porieš, či svojho frajera ešte ľúbiš a keď di budem na 100% istá či áno alebo nie, potom potieš to ostatné.

lost

# "Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction."
Albert Einstein

lost

To mas ako s kupu domu ci bytu.

Ten v ktorom zijes ti uz pride obkukany a ma aj ise nevyhody, napriklad zly podorys.

Kupis novy byt, pretoze na obhliadke vyzeral dokonale, ale akonahle sa tam zabyvas, zistis ze ma par chybiciek krasy.

a tie chyby clovek najde VZDY :)

aj kebyze pride za tebou vysnivane dokonaly muz, tak ci tak na nom najdes chyby, nie preto ze by ich mal, ale pretoze si ich clovek vytvori..

ani kebyze vyklonujem sam seba a ten clovek by mal absolutne rovnake myslenie a absolutne rovnake povahove vlastnosti, tak by som urcite na nom nasiel chyby...

preco? no to neviem, mozno preto ze sa vzdy da nieco vylepsovat na niekom, niecom a podobne..

a preto je zaroven mozne vylepsit aj teraz ten tvoj akutalny vztah a netreba ist krkolomne okolo problemu a ist do noveho vztahu len preto ze vyzera slubne.. neriesit problemy prilis komplikovane, a kto ide aj jednoducho.. "too good to be true? then it is!"

to tusim Einstein alebo aj iny uz hovorievali: ukazky:

"Everything should be made as simple as possible, but not simpler." - Einstein
Charles Mingus
"Making the simple complicated is commonplace; making the complicated simple, awesomely simple, that's creativity."

niekedy je dobre robit "KISS"
"Keep it simple, Stupid!"
en.wikipedia.org

nekomplikovat veci ked ntreba :)

lost

Chces holuba na streche, alebo vrabca v hrsti?

Ty si naozaj myslis, ze ten jeho najlepsi priatel je dokonaly a bude tvojim princom az do konca zivota? Cize vlastne preste tak ako mal byt tento tvoj aktualny frajer?

Ta jeho dokonalost a oblubenost berie silu v tajomnosti, rspektive v tom ze s nim si velmi malo, toho co je malo je zaroven aj 'cenne", lebo nestihnes zistit jeho negative - a tie ma absolutne kazdy clovek na tejto planete..

AdamKrt

Presne tak. Tak ako sa Ti vselico zacalo nepacit na frajerovi, najdes ine, mozno aj horsie chyby na niekom druhom...

Naviac, medzi chlapmi, ci kamaratmi byva zasada, ze s priatelovou kamaratkou, ci ex, sa nezacina... Charakterny chlap, by naviac povedal svojmu priatelovi, keby ho jeho partnerka zacala balit.

Takze, aby si na koniec neostala uplne sama... ;)

kafe

Nuž, dievča zlaté, rozhodnúť sa musíš NAJPRV TY. Nerob žiadne prieskumy, či máš u neho šancu, na dvoch stoličkách sa sedieť nedá. Až potom ako zdvihneš zadok, sa dá sadnúť na novú stoličku (a nie vždy býva lepšie, takže bacha na to). Jednoducho si zváž, či ti v tomto vzťahu niečo chýba (a čo), či si nespokojná, či ti viac bere ako dáva a ak áno, ukonči ho a bav sa s kamarátom. Tiež ber do úvahy, že priateľa poznáš asi dlhšie a lepšie ako toho kamaráta. A chlapec môže mať chyby o akých sa ti ani nesnívalo.

miri-j

S frajerom sme spolu vyše pol roka. Na začiatku nášho vzťahu som spoznala i tohto jeho kamaráta, bol mi sympatický, ale vtedy zadaný, tak som si ho vyhodila z hlavy a venovala sa svojmu. Ten chalan tiež chodil von do zahraničia, takže som ho v podstate ani moc nevídala. Medzičasom ako som – povedzme to – vytriezvela zo zaľúbenosti z frajera, začali mi na ňom prekážať aj isté veci, ktoré som samozrejme pred tým prehliadala. Potom prišiel domov na dlší čas, než chodil, jeho kamarát. Chodil s nami von a ja som si ho dosť obľúbila. (Ešte dodám, že sa za ten čas, čo doma nebol, rozišiel so svojou frajerkou. ) Potom šiel preč iba na dva týždne a keď sme sa lúčili, mi ostalo až smutno, že ho neuvidím. Teraz je doma opäť, čo som rada, ale neviem si rady, čo počať.