Je nymfománia choroba?

mahel

taky je zivot. aj v prirode preziva ten najsilnejsi. asi sa to tyka aj televiznych programov - hlavne v poslednych rokoch. babka mi nedavno spominala, ze kedysi sice bolo malo programov, ale relacie boli kvalitnejsie a filmy sa nedaju s tymi dnesnymi ani porovnat. nemozem to posudit ale pravda je, ze si s nou rada pozriem niektore starsie filmy a tiez mi to pripada, ze v nich je viac zmysluplnosti.

Slobodna

:))
Zrejme je to iba pre "silnejšie" povahy. Vydržať si pozrieť aspoň jeden diel od začiatku do úplného konca.

mahel

doubledog, netreba chodit k nikomu na telku, da sa to pozriet v archive na internete. vsetky diely - od zaciatku ich bolo asi 5, ale nie som si ista. ja som vsetky nevidela ale vraj je lepsie si to pozriet od zaciatku aby bol clovek v obraze.

mahel

to zalezi od toho ako sa na to clovek pozera. moj priatel ked som ho tahala k telke iba mrkol a povedal, ze je to hovadina a to pozerat nebude. vraj nedokaze pozerat na to, ako sa tam ludia sami zhovaduju. lenze ti ludia si to o sebe vobec nemyslia, beru sa vazne a niektori dokonca su presvedceni, ze su super. to je na tom prave sokujuco-smutno-smiesne. je to taka spolocenska karikatura.

mahel

aj ja si myslim, ze to pozeraju ludia hlavne kvoli tomu, ze sa to vymyka z normy. beznych veci maju vsade okolo seba dost, toto je nieco non plus ultra, tak sa na to pozru. neviem, ci to pozeraju muzi, moj priatel to urcite nepozera a ja som to tiez videla az teraz a upozornila ma na to sesternica lekarka, ta je tym uplne nadsena, vraj je to neuveritelna kravina a super relax, lebo sa na tom dobre nasmeje. tak som si to teraz pozrela aj ja a tiez som nadskakovala. myslim, ze nie je niekedy od veci take nieco si pozriet, moze to dokonca cloveku sluzit aj ako odstrasujuci priklad. je sice smutne zabavat sa na blbosti inych, ale smutne je aj mysliet si, ze ja som nieco viac ako niekto druhy.

doubledog

ale ved ludia sa chcu rozculovat nad tv programom :)

dodava to ich zivotu hlbku, maju potom pocit moralnej nadradenosti.

nieco ako:
"aha, kukni, to je ale sprosta krava, ved je to nymfomanka. to JA taka urcite nie som. som lepsia."

Slobodna

A aký zmysel má pozerať tv reláciu v ktorej vystupujú nenormálni ľudia? Asi nepatrím medzi bežných konzumentov tv relácií a nezaisťujem tým sledovanosť stupídnym programom. Potom sa ľudia budú rozčuľovať, že v TV nedávajú nič normálne a pritom sami podporujú takýto vývoj sledovanosťou.