Chlpky na bruchu a rukach

Príspevok v téme: Chlpky na bruchu a rukach
Alexi77

Mam taky prbolem ze mam strasne chlpate ruky a aj trosku chlkov na bruchu ktore niesu velke a ani nie vela ale proste ich vidno. Skusal uz niekto sa odfarbit peroxidom? Ked niekto am skusenosti s hocicim co sa tyka odstranenie chlpkov nech my prosim poradi lebo som s mojich chlpatych rukach zufala spoluziaci sa my smiali ze som jak muz ze ani oni take nemaju tak som isla na depilaciu no ptm sa my smiali ze si depilujem ruky. Prosím poradte my nieco.

Nelly156

Alexi77
Ja mám podobný problém,ja mam zas na chrbate(na krížoch) a na brusku.Vyzerá to tak zvláštne,ale ty za to nemôžeš.Ja som to kedysi strašne riešila a mala z toho depresie,nechcela som chodiť na kúpaliská,nemohlo mi trčať ani trochu brucho,jednoducho som sa za to hambila.A dnes?Dnes si z toho robim srandu aj ja.Chcem ti tým len povedať, že nemusíš sa za to hambiť.Jednoducho v dnešnej dobe sú ľudia hlúpy a majú´za potrebu vysmievať sa.A ty sa nedaj,zasranduj aj ty a uvidíš,že srandovanie ich prestane baviť.Len si to prosím ťa nehol!!!!Chĺpky vyrastajú po holení tvrdšie,tmavšie a dlhšie.Viem z vlastnej skúsenosti.Radšej ta epilácia,keď už sa chceš toho naozaj zbaviť.
Drž sa:-)))

ja :)

Kup si epilator, staci ked si budes chlpky s nim vytrhavat raz za mesiac, zo zaciatku je to bolestive, no potom sa na to da zvyknut. Kupis aj za 20 eur a vydrzi ti vela rokov. Ked chlpy dorastaju vyzera to prirodzenejsie ako po holeni.

Micicika

Holenie neni najlepsie riesenie,ved potom vyrastu tmavsie a hrubsie a bude sa to opakovat a stale rychlejsie a rychlejsie ti budu rast a robit sa ti bodky

BuuuuBuuuu

Farbiť si ruky či chlpky na bruchu je SOMARINA !!! Ak sa bežne holíš,tak si ohol aj ruky a aj bruško. A na názor blbých spolužiakov sa vykašli.Buď sebavedomá a neber si názor iných tak veľmi k srdcu :)

rew

Alexi77> kup si v dorgerke melirovaci prasok a peroxid, tym to v pohode odfarbis.. no pocitaj s tym ze ked sa ti tvoji stupidni spoluziaci vysmievali po depilacii, budu sa aj po odfarbeni.. :/ takych si netreba vsimat