Chlpy vsade

Príspevok v téme: Chlpy vsade
san_girl

zdravim.ja mam taky problem,dost sa zan hanbim.mam problem s ochlpenim po celom tele..na predlakti mam tmave chlpky,hanbim sa nosit tricka s kratkym rukavom,aj na ramenach mam.nohy nespominat to si holim aj stehna :( a brucho je des.najhorsie na tom je ze uz aj na krku sa mi mnozia.vytrhavam ich pinzetou ale... neviem uz co robit. pomohla by mi antika? alebo co by mi pomohlo? prosim o radu nie o vysmech. dakujem.

ayurveda

na povod nadmerneho ochlpenia odpoved nepoznam,ale na odstranenie chlpkov-tvoje skrašlenie a zbavenie ťa tejto traumy mam krem.ak chces,ozvi sa a dam adress.

ayurveda

na povod nadmerneho ochlpenia odpoved nepoznam,ale na odstranenie chlpkov-tvoje skrašlenie a zbavenie ťa tejto traumy makrem.ak chces,ozvi sa a dam adress.

san_girl

for ayurveda .. ake su tie pripravky?
dakujem za rady. co najskor sa objednam k svjmu zenskemu a na endokrinologiu.snad pomozu

bublinka123

Odporúčam kožnú lekárku a endokrinologičku. Ja mam chorú štítnu žlazu a tá na to tiež vplýva a tak isto mi zistili nadmerné množstvo mužských hormónov. Holim si nohy - celé aj ruky, na brade si vytrhavam pinzetou, aj brucho si holim a kríže a zadok odstranujem voskovými pásikmi. Už som sa s tým naučila žiť... Aj antiku mám na to, ale len chvílu, tak výsledky ešte len očakávam. Držím palce

nicooo

antikoncepcia by ti mohla pomôcť.. al enavštív svojho lekára.... a vypýtaj sa na prehliadku k endokrinologovi.. to je špecialista na štítnu žľazu... ak sa začneš liečiť môže sa ti zriediť ochrpenie.. alebo máš nejkaý hormon... ktorý ti robí neplechu ..

ayurveda

na esteticke odstranenie existuju pripravky,
aj na prirodnej baze-čisto bylinkove výťažky,bez alergenov.ak chceš,možem pomoct.

Filipka15

Skus si dat spravit hormonalny profil (mne to robil gynekolog, z krvi)...mozno mas nejakeho hormonu vela alebo malo a lieky by ti to potom mohli upravit..