problém so žalúdkom..

Príspevok v téme: problém so žalúdkom..
Simmi

mam problem so zaludkom..ked nieco zjem tazsie na vecer (pizza, hranolky) a o hodinku - dve si lahnem spat tak ma tak napina a musim ist varcat.nechcene!.. stalo sa mi to uz 3x za posledny mesiac.. mozno si poviete ze je to normalne ze na vecer sa nema nic tazke jest ale ja som nikdy predtym take problemy nemala mohla som zjest HOCICO a absolutne mi nebolo zle..alebo vcera. nic som tazke nezjedla na vecer, isla som na disko (kde som nic nekonzumovala.. ani alkohol, vodu, jedlo.. NIC.. aby mi potom nebolo zle)..a pridem domov, lahnem si spat, zrazu ma naplo a uz som hodinu vracala.. neskutocne.. neviem uz co robit, co sa to deje..
PS. tehotenstvo sa vylucuje :)
dakujem za rady.

Sidy

jej dakujem..dufam ze sa to zlepi, lebo ked sa to este zopakuje, tak uz neviem :/ potom sa asi fakt vypytam na to sono..

ninka255

Simmi,problém môže byť, že Ti nepracuje dobre žlčník.Pýtaj sa od lekárky na sono brucha,je to nenáročné vyšetrenie a môže sa zistiť príčina tvojich nevolností.Napr.mne bývalo tiež ťažko od žalúdka ked som niečo také ako ty zjedla a nakoniec som mala žlčníkové kamene.

karate

Activia je možno dobrá, ale poznám ľudí, na ktorých to nijako nereagovalo. Treba rozhodne skúsiť. Mliečne výrobky ale nie každý dobre spracuje.

SovaE

ak sa to nezlepší tak treba ísť za gastroenterológom.Samozrejme ide o ochorenie žalúdka z čoho iného by ťa napínalo? Napínanie je podráždenie žalúdka...

Sidy

dakujem karate, ale neviem ci to je problem traviaci.. myslis ? doktorka mi dnes povedala, ze mam pit activiu .. hmm.. dufam ze sa to zlepsi.. ale dakujem :)

karate

Ak dovolíte, tento príspevok som už napísala k obdobnej problematike. Preto len skopírujem koncový a podľa mňa najpodstatnejší text.

Ak by som mohla napísať vlastnú skúsenosť, tak ne pri trávení veľmi pomohlo PhytoChi - nedám naň dopustiť. Nemám problémy s vyprázdňovaním škodlivín z tela, hrubé črevo sa mi čistilo prekvapivo dobre a rýchlo, nepociťujem bolesti po konzumácii "ťažších" jedál a necítim ani únavu. Cítim sa fajn. PhytoChi síce užívam dlhodobo, ale pomáha mi doslovne od prvej dávky.