Vysetrenie v nemocnici..

zuzkas

neležíš náhodou na šestonedelí?lebo tam to je úplne normálne.aj ja som bola prekvapená,keď som pred 10 rokmi rodila a kontroly prebiehali na izbe,ale pri synovi som to zažila tiež.

ivana45

Kiko, este mi napadlo riesenie, tu doma. Medissimo. A budu sa ti venovat a budes mat sama izbu s vyhladom na jazero. Podla obrazkov na nete je tam fakt pekne.

ivana45

Mily/a Kiko: neuvadzas zasadny udaj: druh oddelenia a vysetrenia.

Ked je pacient chodiaci a oddelenie ma na take vysetrenia vyclenenu vysetrovnu, ktora v tom case bola volna, tak to nebolo v poriadku.

Drviva vacsina lozkovych oddeleni v tejto krajine taku miestnost nema.

Vkusna a mravna Ivusska a etické a profesionálne modroocko, ako by ste to riesili vy? Na chodbe, WC, v jedalni.. ?
Doporucujem vam odmietnut hospitalizaciu v tejto krajine a zaplatit si ju v zahranici.

Ivuushka

Nikdy by som to lekárovi nedovolila .. Je to neetické a nevkusné .. Pre boha veď sme v 21. storočí .. A pacient má svoje práva ..

beskyd

hehe, mna raz skusala lekarka vysetrovat v cakarni plnej ludi:) vraj nemaju cas a je vela ludi, hovorim prosim si svoj preukaz, dovi. ti lekari, najma take tie stare mrochty zo starej skoly si asi este nestihli uvedomit ze pacient ma pravo na volbu lekara a v niektorych tych specializaciach je celkom slusna konkurencia. hlavne ze si pytaju poplatky hoci aj za potvrdenie na vodicak 20 evri ale aby sa spravali aspon trocha na urovni podaktori to ani napad, uplne na smiech

modroockko

Nie je to prinajmenšom neetické, neprofesionálne a v zahraničí by si to nikto nedovolil....

Ale na Slovensku bežný jav...