Tabl. Prsia Extra+ , skusenosti

Príspevok v téme: Tabl. Prsia Extra+ , skusenosti
ellaa

ahojte, chcem sa spytat ci ma niektora z vas skusenosti s tabletkami Prsia Extra+ ?? Citala som o tom na nete a dost bab potvrdilo ze im to pomohlo, niektorym uz za mesiac, za dva o jedno cislo. Ake s tym mate skusenosti vy? A popripade z akeho e-shopu ste to objednali, alebo sa to da zohnat aj v lekarni? Ja som pozerala na nete, ale niektore shopy sa mi zdaju take nedoveryhodne :))

tyfany

zdravim ,liecim sa na helikobakter,bola som 5 kratpreliecena antibiotykami ale bez efektu chcela by som radu od pana peterku ale neviem jak sa mam s nim spojit mozte mi niekto dat na neho kontakt budem velmi rada ,chcem vyskusat prirodnu liecbu na helikobakter dakujem vopred tyfany

slavuš

ahojte,mam zaujem o tie tabletky,ale neviem kde sa daju zakupi...daju sa kupiť v lekarni a kolko približne tak stoja?

koalka

tie tabletky majú chuť a vôňu ako pivné kvasnice, čo zasa veľakrát odporúčajú napr. na pleť a tak ako výživový doplnok, mne to zasa nevadí.

Skôr som myslela, či ti to nerobilo problém s pleťou.
A ako si to užívala? Tak ako píšu na začiatku, že 2x2 za deŇ?

koalka

tak osobne si neviem predstaviť čo je prirozená cesta pre niekoho kto chce väčšie prsia :P
lebo silikony mi ako prirozdená cesta nepríde :D

mataBB

no ak vidim a nie je ich malo..tym maju este vacsiu motivaciu ojebavat ludi na liekoch..ale sak kludne ich podporujte dalej..

inak slovensko je jednou z europskych krajin, kde sa najviac konzumuju lieky...preco? lebo ludia su blbi a radsej do seba nieco napchaju, ako by mali svoj problem vyriesit trosku prirodzenejsou cestou

mataBB

ked chcete zvacsit prsia tak priberte..alebo plastika...nic ine nezabera..uz to pochopte a nepodporujte farmaceuticke firmy, ktore zarabaju na nevedomosti inych a za kazdu cenu chcu do ludi napchat kadejake svinstva..co si myslite ze im zalezi na tom, ci z toho nebudete mat neziaduce ucinky?

najlepsie ked to nema ziaden efekt, sprostucke baby platia za drahe lieky s placebo efektom s par vitaminmi

blbostttt

a co sa tyka HAk,tiez je to s kazdou ine (babou)ja beriem tiez Novynette a vobec som nepribrala :-) pritom niketo priberie,zvacsia sa mu prsia(naleju sa vodou)takito ako aj cele telo.

koalka

tak ja beriem práveže tú istú ATK a schudla som z nej 5kg, a na prsiach pomaly 2cm, takže nemôže každý povedať, že to ma nafukovací efekt.

Jeden čas som to brala aj s tymito extra+ tabletkami ale nejak som neriešila či mi to pridalo na objeme prs alebo nie, váha sa nezmenila.

Ja som to vyskúšala, lebo som z tých čo veci skúšajú a keď im nesadne tak sú spokojní, že vyskúšali a keď sadne posunú ďalej.
A na toto mám čisto neutrálny názor.