nasledky zapalu mocovych ciest - pozri RNG

Príspevok v téme: nasledky zapalu mocovych ciest - pozri RNG
bylinka587

mavala som casto zapaly. teraz, ked vypijem salku tepleho caju - niekedy idem z toho aj dvakrat na wc. a proste ked niekam cestujem vlakom- autobusom na dlhe trate, ze sa mi nebude dat ist na wc, tak sa snazim aspon hodinu predtym nepit, aby ma to nechytilo. jedna znama mi na to povedala, ze to mam nasledok tych zapalov. a dala mi par byliniek, ktore by mali pomoct. tu su:

zlatobyl obyčajny
praslicka rolna
stavikrv vtaci
vrbovka malokveta
1PL+3dcl horucej vody, luhovat 10 min. pit 6 tyzdnov 3x denne 1/2 hod. pred jedlom...

poznate to niekto? ma to vobec zmysel kupovat tie bylinky?

RNG

Imunit je hromada, kazda je specificka a maloktore su sirokospektralne.Preto sa napr tvrdi, ze sa zvysuje imunita voci niektoremu mikrobu ockovanim
Niektore doplnky su sirokospektralne, tj ucinne na rozne typy mikrobov, posilnovanie imunity je aj cistenie tela a doplnanie chybajucich zivin, tiez podpora probiotickej flory v crevach, ktora napodiv pre nas vytvara az 70% vsetkych obrannych latok, ktorymi telo disponuje.
Podpora imunity su rozne adaptogeny, betaglukany a ine latky, ktore zvysuju poctu a aktivity nasich ochrancov, bielych krviniek.

V pripade nedostatocne ucinkujucich atb je najpravdepodobnejsi dovod zapalov candidova infekcia alebo mykoplazmy.

Candidovu infekciu treba najprv vynicit v crevach a nahradit probiotikami, lebo tam je jej az vyse 80% v tele.Na prostriedky, ako to adresovat si vyhladaj napr na Google.sk pod slovami rng, candida navody od roznych lekarov na vyhladovanie, potlacenie a vymetenie kandidy z criev a nahradenie jej probiotikami.
Na mykoplazmy je ucinne najma extrakt z olivovych listov a Samento(specialny TOA free vytazok z uncarie tometosy, na Slovensku propagovanej ako Vilcacora, inac ako Una de gato alebo cat's claw.

RNG

Nuz rozne bylinky su pomahajuce, len je tazko povedat nakolko, lebo maju rozne obsahy(susenie, zber) a robia sa caje roznych koncentracii, takze pes vie, kolko a coho ten caj obsahuje vzhladom na ucinne latky.
Za zapalmi su infekcie=mikroby, ktore treba co najskor potlacit, nielen adresovat symptom=zapal, lebo cim dlhsie posobia, tym viac skod narobia. A mnohe z tych skod sa nedaju len tak rychlo odstranit,,m hoci sa telo je schopne regenerovat po case, najma s pomocou roznych regeneracnych doplnkov

Samozrejme si treba imunitu zvysovat, aby sa tym nakazam predislo podla moznosti a nie ich nudzovo riesit ked pridu.

zuzusa

Treba si pozrieť aj zloženie čaju na močové cesty. Praslička je dobrá na zápal močových ciest. Ale pokial mi je známe je vhodnejšia na sedací kúpeľ čo sa týka zápalu. Ale pri pití je odvodňujúca. A čo ti na to povedať skús to bylinky ešte nikomu neublížili.