Strašne chlpatá

klara0909

tak kazdy to vnima inak.. ja mam tiez trosku problemy s chlpkami.. ale tak vzdy existuje ziletka, vosky atd.. bud to mas len prechodne pretoze nenapisala kolko mas rokov.. ak si v poberte moze to byt len prechodna zmena pretoze sa ti buria v tele zenske a aj muzske hormony.. a akurat teraz ti mozu prevladat tie muzske.. ak ti to tak prekaza zajdi ku gynekologicke a daj si predpisat antikoncepciu.. nieje to az taka antika ale su aj take, ktore su urcene na tieto problemy.. ja som to mala tiez dost chlpkov v puberte,hnabila som sa, no zistila som, ze niesom jedina.. ale po case(skoro rok) to zmizlo samo.. rozhodnutie je na tebe.. a ak nevies tak sa porad s mamou ak nechodis sama ku doktorke.. :)

Lola00

Aj ja som sa dobre pobavila-parena buchta :D ako neviem asi kazdy to vnima individualne,ale ja dam skor prednost ked tam dole nieje taka \"dzungla\", ako kratke chlpky nikomu nevadia, ale take 3 cm chlpy su uz moc, nie? Aj u chlapov mam radsej ked sa oholia, nemusia zas kazdy den, mozno raz za tyzden.
A aj ja som rychlo zarastala, holila som sa kazdy den a mala tam cervene bodky, tak som vyskusala depilacny krem od veet, som s nim spokojna, vydrzi dlho ;))

ta3

Avko
uz davno som sa na tomto fore tak dobre nepobavila, pocula som uz vseliake prirovnania, ale Tvoja parena bychta nema konkurenciu :-))

miska1917

Tak ako moze aj nemusi to tam byt asi zalezi na muzovi.Mne to nevadi len troska sa to tisne do ust ale da sa to prezit.

haha2

Mne také niečo nevadí, že žena je ochlpená. Skôr ma zaujíma či vám ženám veľmi prekážajú chlpy, pretože ja som hotový yetti, skrátka všetko od pása dole je hustá džungľa :D

Avko

Bože,veď najlepšia je zarastená...keď sa tak predieram pralesom,narazím na sopku-klitoris-rozdráždim až vybuchne,potom sa deriem dalej hlboko do jaskyňky...vyholenu nechcem,je to ako parenu buchtu oblizovať!!! Milujem zarastenu,bože...prevolaj mi 0914275032.

chalan5252

moja frajerka ma tiez paradny porast a vobec si ho neholi. mne to absolutne neprekaza, ja si myslim ze to k babe patri - ochlpenie, proste priroda zenu stvorila dokonale.