Malé prsia

Jolada

Keď čítam, ako sa niekto trápi, že má malé prsia alebo dokonca že si dala urobiť silikóny, tak mi je do plaču, keď sa pozriem na tie moje, ktoré sú otrasne veľké. Zavadzajú mi, hanbím sa, lebo aj v širokom tričku to vidno. Keby ste si to mohli so mnou aspon na jeden deň vymeniť, to by som priala každej, ktorá sa týmto trápi, potom by ste si to rozmysleli. Milli, veľmi dobre si to napísala.
Za posledných päť rokov som nabrala 17 kíl, teraz ešte kojím trocha, takže dúfam, že sa mi potom zmenšia. Viem, že keď schudnem celkovo, zmenšia sa mi aj prsia. Len ako schudnúť?
Nechápem tiež tie mladé dievčatká, čo chcú robiť s tými prsiami? V 12-tich rokoch aby sa niekto trápil, že má malé prsia! Moja dcéra má 12 a je naštvatá, že jej začínajú rásť,musím jej dohovárať, že je to normálne, nechce ani nosiť podprsenku.

milli11

Stale tu citam o problemoch s malymi prsiami, hlavne to pisu mladucke nast-rocnicky. Priznam sa, aj mna obcas stve, ze mam male prsia. Take male jednotky. Ked si to vsak uvedomim, nie je to take zle.
1. Nie su velke, teda nezatazuju chrbat.
2. Da sa s nimi lepsie sportovat (hoci ja som len obcasno-rekreacno-zabavny sportovec.
3. V starobe neovisaju tak strasne.
4. Pri rozhovoroch s muzmi mimuzi hladia do oci.
5. Mam malu a stihlu postavu, skor utlu. Myslim, ze napriklad patky by na mne vyzerali dost neprirodzene.
Ani byvalym nevadili moje male prsia. Iba raz mal jeden blbu poznamku. Vraj mam mensie prsia ako chlap. Hned som ho schladila, ze on ma vacsie prsia ako zena. A ze to asi bude z tych steroidov, co berie. Bol totiz tazky dosledny sportovec.
Teraz sa pochvalim. Muzi sa za mnou obzeraju a flirtuju so mnou, hoci mam male prsia.
Vsetko je to o vyzarovani zeny, ako sa sprava, aku ma charizmu. Taka zena je naozaj krasna. Potom je fuk, ci je stihla, moletna, svalnata, ci je brunetka, rysava, blond, ci ma male, stredne, velke prsia.

sara24

ahoj, prosim ta vobec sa netrap, aj ty aj tvoje prsia maju cas..ja som bola v mojej triede posledna, co som zacala nosit podprsenku a momentalne sa naozaj nemam za co hanbit, nosim 75C..co sa tyka cvicenia, prsne svalstvo je samozrejme vhodne trenovat, aj ked ti to prsia nezvacsi, mozno opticky su krajsie..ziadne stresy, urob si radost peknou podprsenkou a nestresuj sa:)

zuzulienek

ach boze... ziadne kliky, drepy, cviky na kladine, prirodne pripravky, zazracne tabletky eriky judiniovej, ani antikoncepcia ani nic podobne ti prsia nezvacsia. Spravne, treba sa poriadne ucit, zarobit a ak ti nic ine k stastiu nebude chybat tak si prsia kupis.

renča

ja mam ten isty problem len s tym rozdielom ze ja mam 18 rokov. pocula som ze kliky pomahaju na rast prs. je to pravda? alebo sa len ucit, zamestnat sa a zaplatit si plastiku ;-) ??

MaxEx

Aj keby to bolo akokoľvek skvelé, rast nijako neurýchliš. Kedysi som mala rovnaký problém. Stále sa mi zdalo že sú malé (teda nezdalo, boli malé), ale zistila som, že su stovky oveľa dôležitejších vecí ako starať sa o veľkosť pŕs. Teraz som s nimi veľmi spokojná, aj keď sú malé. Nemenila by som s nikým. A ešte niečo: V 14-tich rokoch sa vôbec netráp. Spolužiačky ešte aj predbehneš, nič sa ty neboj ;))