teekanne redukcia hmotnosti

Veronika1804

Ahoj no ja som skusla a od LEROSU stihla linia ten je dobry aj puh-er bol dobry ale to je malo musis to kombiovat s dakymi tabletami.

User_37597

a ja vam odporucam neverit takymto kktinam ze existuju caje na chudnutie.ak by tomu tak bolo tak sme vsetci chudy a pijeme len tie caje.
akurat v sobotu som sledovala jednu anglicku sou kde hovorili presne o tomto.zobrali si skupinu zien ktorej dali falosny napoj(zriedenu kolu s vodou) a skupinu ktorej dali caj na chudnutie ktory je velmi oblubeny medzi ludmi.40 vrecusok stoji okolo 21 eur(to tam bolo tiez spomenute).
a ake boli vysledky?zeny co pili falosny napoj pribrali za viac ako 4 tyzdne kilo a pol a zeny co pili "zazracny" caj na chudnutie pribrali skoro kilo.

bebe25

Nakoľko mám skvelé skúsenosti odporúčam antilipidový čaj, alebo slimming tea, ktorý je od spoločnosti Tiens. Jedno vrecúško = 2 - 4 l čaju. Čaj je potrebné popíjať počas celého dňa. Je skvelý na očistu organizmu a budete to aj cítiť. Rada Vám pomôžem

cinni

ja odporucam pu erh.. salku pred jedlom a pred cvicenim,po cca 3 tyzdnoch vsak daj pauzu a nepi viac ako 3 salky denne... ale ak nezmenis stravu, ci nebudes cvicit,necakaj zazraky