Zena-lev

lionesssssss

myslím, že z mojej prezývky je jasné už dlho aké som znamenie, a asi aj z môjho spôsobu vyjadrovania sa...

neznášam ľudskú hlúposť a zadubenosť a viem to patrične dať najavo...

výbušná nie som, ale stojím si za svojim a basta :)))

s tou empatiou - to som ešte nepočula aby lev bol málo empatický. veľa levov pracuje v sociálnej sfére práve pre ich veľkú empatickosť a schopnosť pomáhať...

čo sa týka poradkumilovnosti- som maximálne neporiadkumilovná :D takže v tomto asi lev nie som

a nesúhlasím s tvrdením, že lev je najhoršie znamenie, záleží to od konkrétneho človeka, ja mám debilnú skúsnosť s dvoma blížencami a za to si nemyslím, že je to najhoršie znamenie... a poznám napríklad jednu pannu, ktorá je ten najpanovačnejší človek na tejto zemeguli...

sissia

Milus, to akoby si pisala o mojej kamaratke. A empatia, ta jej tiež chyba, takže zrejme levy nou až tak nedisponuju..:-)) a tiež dava darčeky až mi s tym niekedy lezie na nervy..:-))
a furt upratuje, vsak to nie je normalne...ale zvykla som si na ňú a kedže som váha, tak ju mam celkom rada a na rozdiel od iných ju tolerujem..:-))

Milus 12345

Ja som žena len a musím potvrdiť že v tomto znamení (lev) sa spájajú tie najhoršie vlastnosti z najlepšími. Kriticky poviem že som veľmi vzťahovačná, podozrievavá, nedôverujem ľudom, ani tým ktorým by som mala (rodina), egoista som jak vyšitý. Pokiaľ sa nejedná priamo o človeka na kt. mi neskutočné záleží (a tých je málo) tak ma nezaújíma nikto okrem mňa. Moja tvrdohlavosť je až priveľmi nezdravá. Nedokážem si priznať svoje chyby, rada ľudí presviedčam o svojom názore a snažím sa ich ovládať. Rozkazy, rozkazy, rozkazy...to je moje :-D čo sa však týka empatie tá mi akosi chýba, aj keď sa hovorí že levy jej majú požehnane. Ja akosi nedokážem pochopiť citové výlevy niektorých ľudí. Som necitlivé a absolútne antiromantické znamenie. A z tých dobrých vlastností u seba pozorujem asi toľko že ma veľmi teśí keď môžem ja niekoho potešiť, niećo niekomu darovať, rozosmiať. Ak sa zaľúbime je pravda že až za hrob, ale veľmi ťažko sa to praktizuje :-D a veľmi mi záleźí na priateľoch, som obetavá a poriadkumilovná (prehnane) :-D

mary-anne

sio, prečítala som si na tej stránke charakteristiku, musím povedať, že to úplne na mňa, ako leva, sedí :)))

Campina

Takisto som levica. Jendoznacne vodcovske sklony, skolny k nadradenosti, namyslenosti, povrchnosti, obcas egoistka, mierne vypocitava.
Na druhej strane, levi maju velke srdce a velku schopnost sucitu s inymi a pomahat inym... Dokazu davat vela lasky, ked zahori levie srdce, tak to je sila potom :-)
Velky zmysel pre spravodlivost, nedokazeme sa vysporiadat s nepravim...
..Takisto ako bolo pisane predo mnou..znamenie plne extremov...
Byvaly bol lev a nas vztah bol priserny, ale myslim, ze to slo skor z jeho strany a jeho povahy, ktora bola ale znacne ovplyvnena vychovou.
Ak chces vediet viac o konkretnej osobnosti, znameni, partnerskej zhode, mozem vrele odporucat stranku
www.zverokruh.sk
Mam s nou dlhorocne skusenosti a je to jedina, ktorej osobnym vypoctom ako-tak verim a ako-tak aj sedia...

M74

xxiksi: To celkom sedí na kamarátku v tomto znamení. Ja som ju osobne zhodnotil tak, že má tie najlepšie a najhoršie vlastnosti súčasne :-)

xxiksi

Aj ja som:) Je to znamenie, ktoré má dva veľké protipóly - extrémy +/-,

+ bojovnosť, vytrvalosť, cieľavedomosť, vodcovské sklony ...atď to mi celkom vyhovuje:))

- ťažko prijímam názory iných, som náročná, neprijímam prehry resp. to ich zle znášam..

a tak... ale celkovo som s týmto znamením spokojná:)))