Kde hladat dievcata?

Príspevok v téme: Kde hladat dievcata?
mjlr

Zdravim :-) kde sa da zoznamit s dievcatami? Mam 21 rokov a trochu ine zaujmy ako rovesnici, som skor samotarsky typ... Nemam rad alkohol, cigarety, nechodim na diskoteky, festivaly, chatovacky atd. Necitim sa na takych podujatiach dobre... Radsej som v malej skupinke dobrych kamaratov od detstva. S dvoma-troma kamosmi behnut na kofolu, alebo len tak sa poprechadzat a pokecat, to je moje... Casto sa chodim poprechadzat aj sam, ked prave nemam s kym... Inak travim vela casu doma, za pc... A v mojom zivote chyba a vzdy chybala zena... Neviem totiz kde stretnut spriaznenu dusu... Kedze vlastne ani ja moc nikam nechodim... Existuju vobec take zeny ako som ja? :-(

lochness

jaaj clovece :) ja som si pred par rokmi tiez kladla podobnu otazku (samozrejme zameranu na chlapov)...

nikdy som nebola svetska krasa (aj ked zase az take zle to nie je, co sa budem zhadzovat :)) ale hlavne som nikdy velmi nezapadla - nenavidim diskoteky, chlastacky, cigarety, nadavky, hip hop a podobne povrchne hovadiny... mna skor bavilo ist sa prejst, popocuvat dobru metalovu muzicku alebo precitat knihu... a tiez som nikoho sebe podobneho nepoznala...

pred par rokmi mi na pokeci (nie na zoznamke, ale v metal music:)) prisla RP od nejakeho typka bez foto... vacsinou neodpisujem ani tym co foto maju, lebo na spravy 'ahoj popises' nema ziadny sudny clovek chut odpovedat... ale tento ma zaujal, uz ani nepamatam co mi napisala no bolo to normalne, nevtierave, sympaticke..

tak sme si pisali asi mesiac a zistila som ze mame strasne vela spolocneho a skvele si rozumieme... pozval ma na kofolu a ja som prijala, aj ked som trochu vahala ze co ked to v reali bude ine... o vzhlad mi neslo (kedze sme si rozumeli dost nemalo pre mna zmysel riesit ze ooch a co ked bude skaredy), ale ked mi poslal foto, aby som ho medzi ludmi spoznala, tak ma skoro vyvalilo, lebo to bol chlap presne podla mojho gusta :)) co bol sice len bonus k jeho povahe, ale prijemny :D az som sa zacala bat ze sa ja jemu nebudem pacit... a po par rande sme sa dali dokopy a sme spolu 3,5 roka a stale si rovnako dobre rozumieme...

moral of the story - ked prestanes hladat, ono si ta to najde :) na zoznamky sa pchat neodporucam, skor (ako tu uz niekto pisal) chodit na fora zamerane na veci ktore ta zaujimaju - knihy, sport, PC, whatever... nechaj veci plynut ako su a isto sa nejaka objavi, aj ked mozno nie na prvy pokus to vyjde, raz sa to podari :)

Simonella

Genesis: urcite tie rozdiely nies u tak nenormalne zeby sa nedalo normalne zit s jednym partnerom..kluuud.. toto som este nevidela nikoho riesit :D ..

lost

Mne najden neberies lebo ja nic nehladam :)
A ak zacnem, tak najdem, vzdy :D

Lenze... zaujima ma odkial mas tie info, lebo pomer 5 na 4 je dost drsny, az extremne.

Ani ta wikipedia, ci ine zdroje nemusia byt spravne, cize ruku do ohna za 1,01 ci 1,07 nedam, ale 1,2 az 1,4 sa mi zda az 'extrem'

nj, priroda sa asi nudila a tak stvorila zivot, aby sa mala na kom zabavat :)

Genesis

Nejdem sa hádať o tom koho je viac a presviedčať ťa pretože to nie je mojim cieľom niekomu uberať z nádeje. Osobne budem rád keď každému kto túži si nájsť partnera si ho nájde.

A k tej pomsty prírody tak ona sa nám pomstí už odkedy nás stvorila. Práve ona je to najkrutejšie a nejneľudskejšie (za predpokladu že ona stvorila program menom život) na tomto svete a nie my ľudia. (Dôkaz môjho tvrdenia je v genetike)

lost

dokonca ako pozeram mapu, v nasej oblasti je (teda aspon oficialne) viac zien ako muzov..

ale mozno sa priroda kruto pomsti, za geneticke modifikovanie a vyberanie pohlavia, az farby oci atd..

lost

ale to je potom dobra sprava pre zeny, aspon dostanu viac "vyhod" :)
napr lepsie financne ohodnotenu pracu atd...

i ked to bude asi na ukor muzov :D

skor ako nemecko sa bojim CINY.

tam sa dievcata bezne zabijaju.

co to znamena ?

50 milionov muzov v cine nebude mat partnerku.

vies co moze spravit taka brutalna masa "hladnych" muzov ?!

AZ potom zazneme milovat schengen ;)

cisto teoreticky, taketo praktiky sa robia pred velkymi vojnami.

lost

Genesis, ten pomer nemoze byt 1,4 muza na 1,0 zeny.

to je niekde okolo 1,07 na 1,00

en.wikipedia.org

tam dokonca pisu 1,05 na 1,00

pri narodeni sa mi zda

(citam to len z rychlika)

a celkovo to bude okolo 1,01 na 1,00

vezmi si e viac muzov je vo vazani ako vonku, cize pomer sa vyrovna :)
a ked nie, zvysok sa skor ci neskor odpraskne na cestach, alebo delobuchmi a inym sportom atd..

vo "vyssom" veku je dokonca znacne viac zien ako muzov.

Genesis

Okrem toho v nemecku je každý piaty chlap bez partnerky. Podľa prieskumu nie je to tým že by partnerku nechcel ale preto že proste čísla nepustia. Lenže takéto veci sa snažia držať v tajnosti pretože to na psychiku niektorých jedincov nepôsobí dobre a berie im to nádej.