Vekovy rozdiel,neustale hadky a skvely ale kratky sex

Príspevok v téme: Vekovy rozdiel,neustale hadky a skvely ale kratky sex
Monika P

Ahojte som Monika a zoznamila som sa s muzom o 10r. starsim.Ja v tom problem nevidim.Nie sme partneri len sa stretavame je nam spolu fajn.Nie je to taky ten muz pri kt. mam rotrasenene kolena a neviem sa ho dockat ked uz bude pri mne.So zaciatku to bolo cele strasne neustale hadky kvoli zbytocnostiam neviem preco ale povedala som si,ze to vydrzim ze hadam sa to zlepsi-nezlepsilo.zvykli sme si na seba si myslim a on mi dokonca povedal,ze ma miluje.co sa tyka sexu je skvely ale velmi kratky uz som mu aj viac krat povedala ci by sme to trosku nepredlzili ale ako nahle to predlzi potom su zas ine problemy.Chcem sa len spytat ci je to hlupost sa takto stretavat s niekym s kym neplanujete ani len kratku buducnost a ani nad nou nerozmyslate?Len stale verit,ze to bude lepsie neviem.

goccia

fuha, ja myslim, ze je to cista strata casu. keby sa si sa aspon v tomto "tazkonazvatcom" citila dobre, ale ocividne ti to vobec nevyhovuje. naco to vobec robis? len preto, aby si sa necitila sama? tymto to nevyriesis, je to odpad, a pochopis to hned, ako sa ho zbavis. cim skor, tym lepsie

rew

Monika P> Nie je podla mna hlupost stretavat sa s niekym s kym neplanujes buducnost, ak je ti s nim dobre.. ale ak to nie je zas az take super, a tahas to s nim len koli tomu ze raz sa to snad zlepsi, to uz je na zvazenie.. hlavne ak sa chlapec namotal a ty k nemu nic necitis.. len dufam ze pouzivate nejaku spolahlivu antikoncepciu ;) (scenar: otehotniem, lubi ma, bude lepsie, vezmeme sa, nie je lepsie, budem do konca zivota nestastna nie je nic moc :-/)

ajjaja

Ani ja celkom nechapem ... Pytas sa: " je to hlupost sa takto stretavat s niekym s kym neplanujete ani len kratku buducnost ... ". Ale podla celeho tvojho prispevku by som povedala, ze sa stretavate kvoli sexu, ale aj ten ti nevyhovuje. Tak som z toho jelen :) Ale mam pocit, ze aj ty :))
Tak bud sa stretavam s niekym, lebo ho lubim a chcem s nim byt a neviem sa docakt kedy budem s nim ...
Alebo sa stretavam s niekym kvoli sexu, ale urcite nie s niekym, s kym mi ten sex nevyhovuje ...
Tak ako to je a o co ti ide? :)

elsa5.5

až ti to vyhovuje,to je flirt,zlepšovať sa nič nebude,takto to je až to jednému prestane vyhovovať tak to jednoducho ukončí,musíš vedieť ty dokedy to s ním mieniš ťahať...