AKO SA ZBAVIT NEUSTALEHO POCITU NADUVANIA A PLNOSTI?

Príspevok v téme: AKO SA ZBAVIT NEUSTALEHO POCITU NADUVANIA A PLNOSTI?
zabijacka

dobry den,hned na uvod sa vam priznam,ze som trpala dva roky a norexiou a nasledne dva roky bulimiou,schudla som 17 kg a az po takom dlhom case mi na to,prisli rodicia,teraz mam 21 a 3 mesiace som nezvracala a davam sa liecit,papam zdravo,maminka mi vari co chcem,psychicky som uz omnoho lepsie a netrapia ma kila,skor naopak tie 4 kg sa mojmu priatelovi pacia.jediny problem je bolest brucha ako jem,,,a problem s vyprazdnovanim.zacala som papt lanove semeno,ovocie zeleninu a probiotika,ale nijak nepomaha.viem,ze creva su lenive,ale prosim o radu ake prirodne pripravky su najlepsie a kedy mi to prejde....presli ste si uz tym?dakujem a chcem sa uz len usmievat! :)

maajo

Zdravím, mám taký problem už asi 4-5 dni mám pocit akokeby som mal niečo v bruchu, nejakú bublinu ktorá sa mi hybe v bruchu ked si lahnem. Nemám ani takú chut do jedla ako kedysi.. ked si lahnem na postel a otočím sa na nejakú stranu, tak to brucho mi jakeby spadne na tu stranu na ktorej ležim a ked si to brucho chytim tak citim že tam niečo mam.. \\\"nejaku bublinku\\\" zlakol som sa či to náhodou niejé nádor ale to nie.. je to bežné nadúvanie? alebo je to niečo zlé.. nejaká choroba?

jaanna

na lenive creva je dobry vyzivovy doplnok-PSYLLIUM HUSKS 850 mg-treba vyskusat-dostat to v lekarniach a stoji to asi 8 eur-90 toboliek.

RNG

Travenie je vec kyselin, enzymov, vlaknin a probiotik.
Coho nemas dost sa da doplnit.
Ked sa creva nepouzivaju, podobne ako vsetky ostatne svaly aj crevne sa postupne odburavaju. Tak ako ked mas nohu v sadre a nnepohybujes nou, cast svalstva sa odbura a trva nejaky cas , kym sa znoca vybuduje. To iste plati na crevne svalstvo a tym pohyv v crevach(motilita) a da sa stimulovat extra mirovlakninami.
Pri ppp sa moze narusit aj vyroba kyselin a enzymov, a to treba doplnit.

silvus28

ja mám tiež PPP a už roky užívam Cerucal/Degan, urýchľuje pohyb žalúdka a čriev, takže mi rýchlejšie a lepšie trávi, užívam polhodinu pred každým hl.jedlom jednu tabletu, pomáha to...odporúčam

Simonella

ja mam na taketo pocity tabletky COSTI.. velmi to pomaha .. je proti pocitu tazkeho zaludka, naduvania a pod. len neviem ci su aj volne dostat alebo len na predpis.. hoc je pravda ze ja som si tym vsetkym nepresla co ty v minulosti.. ale drzim ti prsty ked uz to takto pekne zvladas :)