Ktorú mužskú značku kozmetiky - Gillet, Nivea, Old Spice ,Oriflame?

Príspevok v téme: Ktorú mužskú značku kozmetiky - Gillet, Nivea, Old Spice ,Oriflame?
Jaro4321

Ahojte

Skúste mi prosím poradiť, na ktorý rad mužskej kozmetiky sa mám orientovať. Viem, že to je pre nás mužov individuálna záležitosť, teda nie každému sedí všetko. Osobne mám vynikajúcu skúsenosť s Gillet Aloe Vera + Vitamín E gelom na holenie + balzamom po holení. Avšak, potreboval by som kompletný rad, teda čistiaci gel + gel na holenie + balzam po holení a krém. Preto, lebo kombinovať zloženia a značky nie je fakt ideále a taktiež kombinácia vôni môže zle dopadnúť. Pri gellete som napríklad nenašiel krém a ani čistiaci kažodenný gel.

Cenovo mi príde najideálnejší Oriflame, keďže mám tie "dealerské" ceny od priateľky. Mňa však zaujíma kvalita, zloženie, znášanlivosť, keďže mám citlivejšiu tvár a dokážem sa rýchlo zavyrážkovať a podráždiť a v tomto mi Oriflame a ich balzamy po holení nevyhovujú napr. Flamboyant, z ktorého mám tvár celú červenú a akoby podráždenú a North for Men gel je až v konečnom dôsledku moc mastný. Nechcem preto vyhadzovať peniaze, kopiť nikdy nepoužívanú kozmetiku, lebo peniaze sa dajú použiť omnoho efektívnejšie inde.

Preto ma zaujímajú praktické skúsenosti s nejakou radou z týchto kozmetík. Teda, moje požiadavky sú:

Každodenný čistiaci gel na tvár, gel na holenie, balzam po holení - ideálne rýchlo strebajúci sa (konzistencia podobná Gilletu After shave - Aloe), krém na zmiešanú pokožku - matný, rýchlo sa musí vstrebať. Ak by bola ešte podobná vôňa sprchovacieho šampónu a telového mlieka príp. ešte balzam na ruky a dezodorantu.

Áno, som náročným, ale dobre udržiavaný zovňajšok je prvý krok v úspechu v spoločnosti a hlavne k potešeniu priateľky.

Kto by vedel niečo poradiť, tak píšte. Ďakujem

Jaro

Jaro4321

No.. tak nakoniec som vsadil na rokmi osvedčenú kvalitu Nivei a po konzultácií na ich facebooku som si zvolil radu Nivea Arctic Freeze. Začal som používať pri holení kondicionér, ktorý mám v tom aplikátore holiaceho strojčeka a potom sa nemusím ani oplachovať čo sa to vstrebe a za tým pre hydratáciu Hydratačný pleťový gel - Nivea for Men - Artic Freze.

www.nivea.sk

Gel na čistenie pred holením - Nivea for Men - hĺbkovo čistiaci pleťový gel nivea - www.niveaformen.sk

Šampón na vlasy a telo Nivea for Men - Energy

www.niveaformen.sk

A takto maximálna spokojnosť!

Jaro4321

AdamKrt - ja mám holiacu mašinu - "Mouisturizing shaving system" - Phillips HS 840, ktorý spolupracuje s Niveou - Nivea for Man shaving Conditioner. Len tie doplňovače sú drahšie. Ja som mal taktiež veľmi veľké problémy pri holení s bežnou žiletkou - skúšal som viacero značiek Wilkinson, 3 druhy Gillete Fusion alebo už klasického Gilletu. Tie Gillete reklamy sú len marketing…vždy som sa do hodiny celý vyhádzal a to som mohol použiť čokoľvek akýmkoľvek spôsobom (kozmetiku). Mohol som sa vždy akurát tak pozatierať aby som vyzeral aj normálne korektorom (idealne v tomto pripade sa mi osvedčil make up Vichy Dermablend odtieň 15 na zimu, odtieň 25 na leto - drží, nesteká, prispôsobí sa).

Potom som si kúpil najnovšiu radu Phillipsov, konkrétny model - Phillips HS 840 a od vtedy nemám najmenší problém či už na sucho, na mokro a idálne ešte v sprche a to sa už oholým všade, kde potrebujem a nič sa mi na pleti netvorí.

Teraz už hľadám ucelený rad kozmetiky aby som to nemusel kombinovať a prípadne nechytil nejaké vyrážky a alergiu z kombinácií kozmetík.

Ten Adam balzam a voda, nie sú ako moc ostré, nepodráždia moc pokožku keď je tam také väčšie množstvo alkoholu? Niečo s pantenolom by nebolo v rozumnej cene? Ja by som chcel mať čistiaci gel (každý deň) rovnaký ako značku krému, keď sa aj v ten deň neholím, ale gelom sa čistím ráno večer a cez deň krém potrebujem.

AdamKrt

Jaro4321:

v Metre kupujem, ale Adama. Ako som pisal, na tvar preferujem strojcek na zastrihavanie brady s nastavcom na 3mm. Osvedcilo sa mi to pri problematickej pleti lepsie ako klasicke holenie. Strhlo mi to vsetky nerovnosti na brade a aj ked zo zaciatku som nemaval vyrazky, po pouzivani klasickych holiacich strojcek, bez ohladu na dezinfekciu som maval zacervenanu pokozku a strhane pupaky na niektorych miestach. Nic nepomoze, ak si clovek vsetky ranky opakovane strhava....

Klasicke mokre holenie pouzivam uz iba na dolne partie.

VolvoS40

Ahoj mam super sadu na holenie pre citlivu pokosku sam mam tieto problemi ako ty kedze som zhanal vela veci a nicomu som nevedel prist nachut, ale nakoniec predsa sa podarilo natrafit na nieco vynimocne:- D viac info umna na meili lucia.turiakova@gmail.com

Jaro4321

AdamKrt: takže Adam balzam + voda a asi gel na čistenie, gel na holenie a krém si zoberem z nivei alebo gilletu... vyskúšaj nakupovať v Metre, tam majú na Gillet vynikajúcu cenu oproti klasickej distribučnej sieti.

AdamKrt

Ad Gilette - to pouzivam, len preto, ze som to dostal do daru. Inak by som to za tie peniaze nekupoval. Ako neni zla, ale za menej penazi sa da dostat aj ine, rovnako dobre, co splni svoj ucel.

AdamKrt

Jaro4321:

nivea for man som neskusal, lebo som spokojny s balzamom Adam a s ostatnymi pripravkami, ktore su podstatne lacnejsie. Tiez mam citlivu pokozku, dokonca nie az tak dobre reagujem na slnecne ziarenie, takze sa Slnku vyhybam.

Pred viacerymi rokmi som mal balzam Adam na vojenskej sluzbe. Kamarat pouzival Niveu, Gillete a ine. Zavonal ten balzam Adam a ze dobre vonia. Ked sa pozrel, co to je, zacal sa smiat, ze to bude lacny smejd. Tak reku, na, vyskusaj. Vyskusal a uz zacal kupovat aj on. Pouzivam to roky a som spokojny. Pomaha to hojeniu, dokonca sa mi to osvedcilo niekolkokrat, ked som sa porezal, dal som si to na ranu, zastavovalo to lepsie krvacanie. Ostatne pripravky nemienim tiez menit. Som s nimi velmi spokojny.

Ad Nivea a ine znacky - pred istou dobou som videl na internete test kremov. Testoval casopis zamerany na testy - DTEST. Bola tam aj Nivea a vobec nedopadla az tak dobre ako som predpokladal. Zato napr. vyrobky Cien z Lidla za par korun dostali velmi dobre hodnotenie. Rovnake, alebo niekedy i lepsie, ako spickova kozmetika.

www.prozeny.cz

batavya

ahoj, ja kupujem priatelovi niveu for men, krem na citlivu plet a velmi sa mu pozdava, ma tiez velmi citlivu plet a hned sa vyhadze. Kupujem mu to ja, lebo on bol schopny nakydat si na seba ten mastny Dove alebo Marinu a potom sa cudoval, ze ma vyrazky. Nivea vonia tak neutralne, takze vone sa miesat nebudu. Este bol celkom spokojny s Balea for men, kozmetikou z DMka, maju aj penu aj krem a urcite aj balzamy, krem bol dobry, ale cudne smrdel. Pena je super.
Oriflame by som mu v zivote nekupila, je to sama chemia.
Z prirodnej kozmetiky bol tiez dobry krem Alverde pre muzov, ale neviem ci maju aj ine produkty z tejto rady. Tento krem dost vonal.
Ta Nivea sa mu pacila asi najviac, aj pena aj krem, nic viac nepouziva..

Jaro4321

@AdamKrt - a čo tak rad Nivea for Men a jednotlivé ich produkty? Na to som pozeral asi najviac... majú v podstate skoro všetko čo som tam vymenoval, len zas, aké sú praktické skúsenosti od tých čo to používali...

Takže sa asi spokojne zhodneme na tom, že Gillete neexistuje nič lepšie na holenie, čo sa týka gelu + after shave? Čo tie Nivea produkty? Lebo to je pre mňa najväčšia priorita.

Jaros981

priatelka chodi na kozmetiku do Ruzinova,mala velky problem s pletou,raz ma tam zobrala na osetrenie,nechcel som ist ale ked som tam videl aj muzov,uz mi to nerobi problem,tam mi kozmeticka predala krem po holeni a odvtedy nemam ziadny problem,uz tam chodim aj na pedikuru,ten krem je fantasticky,je to specialna dermokozmetika,tak uz som vam poradil,je to na Exnarovej 2,0911987564,treba sa objednat alebo si zavolat,robi na objednavky