tehotenstvo a hnačky

Príspevok v téme: tehotenstvo a hnačky
nina56

ahojte,chcela by som vedieť či mi nemôžu uškodiť hnačky v tehotenstve,mám dosť citlivé črevá a často hnačkujem-pri vyšetreniach mi bolo povedané že je to následok vyoperovaného žlčníka-tieto problémy mám už asi 2 roky a nič sa na tom nemení,len teraz som otehotnela a mám strach či to nebude mať nejaké následky na bábätku,hnačky sú vždy sprevádzané bolesťami brucha-a tie mám skoro každý deň hlavne ak som v nejakom psychickom rozpoložení.Vie mi niekto poradiť?

modráčik

nina56:Mala by si prve 3 mesiace uzivat B12 s kyselinou listovou.Pocas tehotenstva su dolezite mineralne latky,ktore Ti dietatko odobera, lebo tiez potrebuje, potom su dalsie prirodne produkty ako napriklad aj omega 3a9mastne kyseliny,atd.Pre kazdy mesiac dolezita vyiva nechemickaaaa, prirodna.Viac info na meili.

nina56

no tie hnačky mám tak raz za 3-4dni, cez deň je to tak najviac 2krát,kúpila som si teraz nejaké nové probiotiká tak uvidím-je tam písané že účinok sa dostaví za 4 týždne

zdravie14

Nina a kolkokrat denne mas stolicu ? Castymi stolicami sa vylucuju z tela mineralne latky,ktore babatko potrebuje na zdravy vyvoj. Dokaze si ich vsak zobrat priamo z tela matky a tak je skor ohrozena matka ako plod.V kazdom pripade je vsak potrebne doplnat ich do organizmu aj ked matka nehnackuje. Potrebne je aj uzivanie kvalitnych probiotik - obsahujucich co najvacsie mnozstvo uzitocnych bakterii aby sa vytvorila v crevach zdrava mikroflora.