Som tehotná?

Príspevok v téme: Som tehotná?
berry313

Ahojte. Mala som nechránený pohlavný styk s priatelom. Na druhý deň som užila tabletku "po" a večer mi bolo trochu zle. Podla planu som mala dostat o dalsie dva dni menstruaciu. Už je tomu dva týždne a menštruáciu som stále nedostala. Robila som si 3 tehotenské testy ktoré vyšli negatívne. Po týždni meškania menštruácie som bola u gynekológa ktorý mi na ultrazvuku nič nenašiel, no nevylúčil to. Bojím sa že som tehotná. Skúste mi poradiť. Ďakujem.

Adulka

menstruacia ti moze meskat aj z tej tabletky, aj z toho stresu..stres robi vela..tehotna by si podla mna urcite nemala byt..

bazalka

Podľa mňa je dôvod, prečo si to ešte nedostala ten, že si užila tabletku "po", ktorá naozaj rozhádže celý cyklus. AK si ju užila v časom rozmedzí, v ktorom treba (neviem presne do koľkých hodín po styku), tak tehotná zrejme naozaj nebudeš.

hviezda01

podla vsetkeho si mala styk tesne pred menstruaciou,ktoru si sice nedostala,ale nemala by si byt tehotna,kedze vtedy niesu plodne dni...a co sa tyka ultrazvuku,mne zistil lekar hned,ze som tehotna,podla mna by to tam bolo vidiet uz na zaciatku...

ververeka

necuduj sa ze si to este nedostala. tabletka po je naozaj evlke svinstvo ktore ti velmi rozhadze cyklus a nielen to. ak test vychadza negativne je to urcite dobre znamenie. ak nedojde ani o mesiac, isto chod ku gynekologovi.

jajka001_

neviem co ti poradit. pockaj este mesiac a chod este raz ku lekarovi. ale predpokladam ze si budes kazdy druhy den robit tehotensky test
ked si tehotna, tak ti uz nic nepomoze, bud si to nechas alebo nie. kym ti lekar neuzna ze si tehotna,na zakrok ist nemozes. takze ti neostava nic len cakat.