co s tym po sexe??

Príspevok v téme: co s tym po sexe??
Lucia123

ahojte, chcela som sa spytat ze ked sa do vas chalan spravi tak co s tym robite?? mam priatela a pokial sme mali sex s kondomom tak bolo vsetko v poriadku ale odkedy uzivam antikoncepciu a spravi sa do mna tak namiesto toho aby sme chvilu este vedla seba lezali musim hned utekat na zachod alebo si zapchavat vaginu vreckovkami aby to zo mna nevytieklo na postel.. poradte nieco ucinne..:)

Astor

ist na wc a chvilu pockat kym to vytecie a utriet sa, ale nemam to velmi rada lebo potom mam stehna od toho zalepene a tak :D a ked si chceme dat druhe, tretie .. :D kolo tak je to neprijeme. suhlasim s eklhaft, najlepsie na brusko alebo na zadocek a potom utriet vreckovkou, tam to lepenie az tak neprekaza, vlastne ani to nie je necitit..

eklhaft

Ved chod normalne na WC , alebo ,,,ked Ti to ,alebo jemu nevadi ,zhltni ,alebo si to rozotri po brusku ,alebo pozadku , ved je vela moznosti...

jankaaaaaaaa

ja sa utriem vreckovkou a to je vsetko. ani na wc zo mna nic nejde.. ked mam moznost tak jasne dam si sprchu, ale nieje to hned bezprostredne po sexe. nas to nijako neobmedzuje ani nic.