Bolest podbruska, krizov, panvy

Príspevok v téme: Bolest podbruska, krizov, panvy
elimin

Ahojte..
uz asi siesty den mam bolesti v dolnej casti brucha, take tlakove su, potom zas pichlave, obcas sa podobaju na krce.Neskor ma zacali boliet aj krize(oblicky?) a aj panva..obcas aj do stehien ide ta bolest..mam pocit tlaku a nafuknuteho brucha,obcas aj pocit na vracanie.tehotna nie som,menstruacia to byt nemoze.poradte prosim.

Misel1234

Ahoj Elimin, už je to dlho čo si sem písala, ale zaujíma akú ti stanovili diagnózu. Ja mám presne takéto isté problémy. Prosím napíš mi na mail Misel181@azet.sk

cica

vecer ked idem spat som v pohode nad ranom sa zobudim na bolest krizov niekedy aj chrbta a panve,ked to rozchodim zasa je dobre ale tento stav mam uz dost dlhu dobu a bolest je dost neprijemna mozte aspon priblizne urcit preco

helaaaa

Pravdepodobne zápal, nedoliečený, tieto veci sa dlho liečia. Mne pomohol prípravok Hippokratin na zvýšenie odolnosti a zlepšenie regenerácie organizmu.

syva

Pekny den,obcas mam take zvlastne tlaky v podbrusku,nedavno som brala antibiotika na zapal rodidiel,ktory mi sposoboval bolesti krizov a silnu,zdlhavu menstruaciu.Mohlo to ovplivnit aj vysledok citologie medzi 2-3? Odvtedy ma krize nebolia a menstruacia je normalna,ale tie tlaky mi nedaju spavat. Tento mesiac mam ist na opakovanu citologiu. Mam sa obavat?