Ako sa sťažovať na Poštu?

mate59

ak si to zistil až doma, je to pasé.Balíček si mal hneď skontrolovat na pošte, ak sa prepravoval krehký tovar.Ak si myslíš, že vec poslal poškodenú predajca,reklamuj u neho,ale ten sa bude iste vykrúcať a peniaze ti nebude chciet poslat.

smoliak12345

Dobrý deň chcel by som sa opýtať že čo mám robiť aj som si objednal nejakú vec cez bazoš a prišla mi poškodená. Dá sa nejako vrátiť nas5 majiteľovi alebo čo ? Neviem ako mám dalej postupovať. Ďakujem za radu.

vevericka

no no je to tym, ze na vacsine post robia pracovnicky, co uz maju pomaly inventarne cislo..a tak maju stale maniere z pred 89.. stylom :ja som tu ta sklatula, co rohoduje a ty si zakaznik tak cus..

fremen

Bud rada, ze ti ten balik dali len tak- ja som v podobnom pripade este platil stojne... A NIC mi nedali vediet. Ale to bolo este na starej adrese....

vevericka

ja som cakala balik..a teda som cakala oznamenie, ze mi prisiel..nechodil nechodil..tak som sla na postu ci tam naaahdou nie je..a mila tetka ma vytocila s tym, ze ano preco si pon nechodim uz ho chceli poslat naspat..ale vediet mi o nom nedali..fuchtle..kedby som nevedela, ze mi pride, ani mi ho asi nedaju..

lost

tak tomu ver :D

ved... vezmi si bytovku... 100 obyvatelov a pridem tam ze "ale je to moj brat, mozete mi to dat, len ma ine meno, lebo si zmenil" :D

a takto budem zarabat :D

system

tak ja som chvala Bohu take problemy s postou nemal a to posielam veci dost casto. Jedina vec ktora ma raz zarazila a keby to spravili este raz tak minimalne poviem pracovnicke na poste ze ak sa to zopakuje podam staznost. Ked mi prisiel do schranky sek na vyplatenie 60 € na moje meno a na poste ho s kludom vyplatili mojmu ocovi (ma ine meno). Samozrejme oco tie peniaze minul lebo potreboval, ale o to nejde. Pozical by som mu ich aj tak, ide skor o ten princip.

fremen

To nie je nic nezvycajne- ja mam s postou len tie najhorsie skusenosti. Od oneskoreni, cez strateny balik, naposledy sa mi dokonca stalo, ze mi neprislo ani SIPO (skoro ma odpojili) ani list prvou triedou- samozrejme mi povedali, ze ak nemam dorucenku, tak sa mozem akurat tak strcit. Ked som to povedal veducej posty, bola so mnou pozriet schranku, ci ju mam dobre oznacenu. Ked zbadala, ze na schranke je asi 5x5 cm zelena tabulka s ciernym napisom (bez vyblednutia, krasne citatelne, este aj prelepene priehladnou paskou, aby sa to neposkodilo) tak ma uplne sprosto a drzo obvinila, ze som si to tam nalepil urcite len teraz. Co takemu cloveku mozte na to povedat? Ako jej mam dokazat, ze ten napis je tam uz 4 roky? Nijak. Ale taketo spravanie sa k zakaznikovi? Krasa. A staznost? Stazoval som sa- povedali, ze to hadam preveria...cize absolutne nic... Dakujem teda poste, nemaju u mna ani stipku dovery- nechcem radsej pisat, co si o nich myslim.