Dermatologický problém - frajerovi vhodný krycí krem, make up na leto

Príspevok v téme: Dermatologický problém - frajerovi vhodný krycí krem, make up na leto
Miška87BA

Frajer ma moc precitlivenú tváričku... flaky a cely rozpaleny v letnom období a musí sa pravidelne natierať opaľovacími krémami.. len je potom moc mastný a čo je najhoršie teče to z neho... čo sa nam obom moc nepáči.. teda hlavne mne. Požičala som mu puder minule lebo som sa už na to nemohla dívať a trocha ho s tym napravila a nebolo to až take zle. Existuje nejaký kvalitny make up ktory ma aj v sebe nejake väčšie SPF a vyzerá na pleti prirodzene na leto? Mali ste skúsenosti s bioderma photoderm tým tonovacím? Ake to ma odtiene, je to prirodzené a hlavne to netečie? Pripadne som tu ešte citala o VICHY Dermablend ake s tym mate v lete skusenosti baby? Alebo i chalani?

pre tých co by mali komentare ze pre chlapca make up... Na mojom milom mi make up vobec ale vobec nevadi.. nemyslim si ze by stracal mužnost, ked mu to raz treba tak mne to vobec nevadiiii!!!

Miška87BA

bibisa - tak zas v tomto prípade... holí sa každý deň kvôli mne.. lebo mi to vadilo keď nebol oholený :) Ja mu asi poviem o tej Bioderme alebo Vichy Dermablende čo som tu na neho citala všetky mozne chvály aj prekvapivo od mužov (príjemne prekvapivo že sa tu i iní o seba špicovo starajú) a rovno ho skusim i ja pripadne ak by nevyhovoval tak by som si ho nechala ja ! :)

Miška87BA

bibisa priatel nema mastnu pleť.. mastní sa mu preto lebo keď má tie opalovacie kremy.. on sa aj dosť potí takže potom keď má na tvari ten opalovaci krem alebo tak to z neho ide dole... jedine ten puder mu s tym trochu pomohol čo som ho s tým ošetrila trošíčku :) hej.. on má citlivú tvár na slnko a nič s tým žial nespraví.. čo už.. jedine sa natierať niečim tonovacim tak mu hladám niečo tonovacie a ochranné dokopy :)

User_37597

no vsak dobre ale ked hned zrudne a vyhodia sa mu flaky to znamena ze to nema s povrchu ale z vnutra..proste je haklivy na slnko a teplo takze to ani neviem ci sa to da niecim zmiernit..ja pochopim ked je niekto alergicky na slnko a vyhadze sa tak jasne jedine pomozu tabletky na alergiu ale tuto ked to ma kazdy rok z tepla tak moc tomu neverim ze mu to nieco zmierni.na to mastenie by som doporucila clean and clear pletovu vodu ale tu najtmavsiu/tam by sa mal coskoro dostavit vysledok mensieho mastenia tvare.ale inak ma nic nenapada

Miška87BA

Kožna mu poradila ten La Roche Athelios XL UVA Ultra 50+ ktorý mu bol ale fakt hrozne tmavy.. až oranžový odtieň a iné než jeden odtieň sa žial nevyrabaju...

Bibisa on ku kozmetičke nepotrebuje.. nema problem s pleťou akne, a kozmeticky akurat tak vytlacaju.. obočie mu na donutenie vytrham i sama ak to ma zaraste.. takže načo by tam chodil. Napríklad, ked ideme von podvecer, nemusi sa natierať ničim, nemá problém ani v zime... ale akonáhle ideme teraz dobeda von kedy už viac svieti slničeko tak stačí 15 minut a je cely cerveny chudačik moj a fliačky drobné a tak... tak preto mu niečo pozerám ja už :)