Veľké stehná? + cviky

Príspevok v téme: Veľké stehná? + cviky
neforemna

ahojte baby, mám okolo 165 cm a 79-62-93.. zdá sa mi veľky nepomer medzi hrudníkom a bokmi (skôr je to obvod na stehnách). je to skutočne až tak zlé alebo sa mi to len javí keď začína leto?? prosím poraďte.. už mi začína z toho prepínať :(
- neviete nejaké skutočne účinné cviky na stehná? ako treba bicyklovať aby sa mi na nich netvorili svaly (nezväčšovali sa mi ešte), ale naopak schudli?
- je potrebné až moc upraviť stravu ak chcem zhodiť práve zo stehien? nejem veľa, ani nezdravo, ale občas mám príliš veľký apetít na jedlo..
tak ako to je??
ďakujem za odpovede :)

Hafrry2829

Na spevnenie celého tela, sú podľa mňa najlepšie cvičenia Pilates. Stačí 50 min. každý deň a zakrátko zbadáš výsledky.

Xixa

ahojky vsetky baby, co ich trapia silne stehna.
Ja som pred casom narazila na stranku, kde su perfektne cviky na silne stehna. A ono to fakt zabera! Vyskusajte.
Tu je link :
radynavody.sk

evula81

Zle som tam nahodila to video. Ospravedlňujem sa a tu je už OK:-)
video.google.com

MUDr.

Paľová-vlastná skúsenosť

evula81

Ahoj! Pozri si prosim Ta celé toto video a ak sa rozhodneś pustiť sa do toho tak mi daj vedieť na zdravy.clovek@gmail.com

Ja som od toho zhodila za týždeň 2kg a švagrina 4kg. Takže riešenie do leta máš na dosah.:-)

A za týždeň som z obvodu stehna odrátala1a 1cm. Som fakt v tranze,pretože konečne natiahnem na seba svoje obľúbené rifle...jupiiiiiiiiiii:-)

video.google.com video

MUDr.

Paľová-vlastná skúsenosť

Theshadows

na stehna nie je dobre posilnovanie, takže len skákanie na švihadle ,beh do schodov,a beh vobec, aby ti zoštihlilo sval na stehne,možeš si vyhladnut najvyššiu budovu v mieste bydliska a behaj do schodov je to velmi učinné tak dennne dvakrát vybehnut na 12 poschodie,inak posilnovanie odpali tuk ale ženám zvyčajne vyskočia svaly až moc.

Mnohý ti odporučia drepy schudneš z toho ale budešs mat hrubé stehná svalnaté ale nie štihle na pohlad.Zvyčane ženy maju hrubšie stehná ako mu ži už to je tak geneticky dané aby vládali vynosit plod mali pevný z áklad na ktorom stoja.

JanulQQQa

ahoj :) podľa mňa drepy sú dobré,ale nepostačí ti len to :)...skús striedať a obmieňat...Ja mam rovnaký problém,že najviac postihnutý zadok a stehná eheh...ale mne niekedy pomohlo,aj pomáha napr. beh,švihadlo,bicykel(ale naozaj dlé trasy aj do kopca)korčule,rýchla chôdza alebo skôr uz túra...proste je toho naozaj veľa len si musíš vybrať a venovať sa tomu poriadne aspon 4x do týždna :)....A do spotenia :) že uvidís pokroky aj na kondičke hehe :) Fakt skús to... Určite stratís nieco v cm...ale je to typ postavy...dokonale mieri nebudeme mat podla mna nikdy:) vzdy budeme mat niekde viac...niekto v nohach,niekto v bruchu,niekto v zadku :D je to proste tak :)

Scotch

najlepsie na chudnutie zo stehien su podla mna drepy (len s vlastnou vahou), ale rýchle...nie ze dooooole hooore dooooole hooooore ale dolehoredolehore :) riadne sa zadychas, tep vystupi, a spalujes...nemusis si ani uplne cupnut, mozes len tak mierne, da sa to obmienat, vyskusaj hocijako..alebo aj s vyskokom.. ale vzdy rychle :) potom daj vediet ked to vyskusas, ze ako to slo...