problemy s mocenim

zuzka123

ahojte. vsetkym, ktore mate take problemy s mocenim, pravdepodobne ide o infekciu mocovych ciest, ja som to mavala velmi casto, odporucam vela tekutin a este lepsiu vec ako urinal, zaobstarajte si cesnakove kapsule, maju to v lekarni a nestoji to tak vela, je to prirodne antibiotikum, ja to beriem ako prevenciu kaydy den a problemy s mocenim som uz davno nemala, je to naozaj velmi dobra vec.

lucia2121

no tak užívam lieky URINAL, pijem urologický čaj..a som v teple...uvidím či sa to zlepší:)ďakujem Vám za rady:)

evuso

Kup si tabletky Urinal alebo urologicky caj.Mne pomohli tabletky mala som to iste.Daj si este teple obkladyokolo pasa alebo ladviku a teplo sa obliekaj.Dolezite je aby si bola v teple.Ked sa ti to nezlepsi tak chod k lekarke.

makra

lucia2121: konecne niekto normalny, kto nekonci otazku vetou : ale k doktorovi ma neposielajte, aj tak nepojdem..... lucka, drzim palceky, kamaratka mala zapal mechura a vravela, ze na zachode az plakala, ako ju to bolelo, ale ona s tym nesla k doktorke 3 tyzdne a potom sa liecila skoro mesiac, takze ocenujem tvoj pristup a zajtra rano sup sup k doktorke :) ozvi sa, co ti predpisala, zase budeme mudrejsi

vodnarka

aj ja si myslim ze je to zapal mocoveho mechura vtedy je caste nutkanie na mocenie a pritom male mnozstvo moči.. zatial si vypi ten urologicky caj ale rano vezmi vzorku prvej moči a utekaj k doktorovi

neva

Rano si zober vzorku moču a šup stým k lekarovi. Pravdepodobne sa jedná o zápal močového mechúra. Obličky Ťa nebolia? Nezanedbaj to, zvykne sa to opakovať! Zatiaľ pi veľa tekutín.

eliiiiii

pravdepodobne mas zapal mocoveho mechura,alebo obliciek.Chod rychlo k lekarovi ale predttym ak mas doma urologicky caj,tak si uvar.