Schudla som 11 kg za šesť týždňov.

Príspevok v téme: Schudla som 11 kg za šesť týždňov.
zuzanka65

Môj problém je, že nemám odvtedy menzes. Viem, že je to kôli tomu, že som schudla rýchlo, vlastne aj nechtiac, mala som obrovský stres z odhalenia nevery manžela a rozchodu, nejedla som a veľmi málo som spala. Baby, ktoré ste rýchlo schudli, napíšte, prosím, či sa vám menštruácia po čase vrátila a čo ste pre to urobili. Pribrať nechcem.

kabel

anjelik, asi si uzivala lieky na znizenie vnutrolebecneho tlaku, z tych sa naozaj pribera. neviem, ci ich este beries, uprav si stravu a skus sa hybat v ramci svojich moznosti.

anielik11992

rada by som schudla som po dažkych peraciach mozgu a kedže mi bolo zle tak som po tych operaciach moc pribrala mala by som mat 54 kg a mam 65 kg

zuzanka65

Ďakujem Vám všetkým, čo ste sa ozvali. Napísala som sem po vyše roku preto, lebo pred rozvodom som sem chodila pravidelne a trávila som tu na fóre dosť času, našla tu spriaznené duše, hlavne v témach o duševnom zdraví. Pred šiestimi rokmi som trpela panickou poruchou, dostala som sa z toho. Naučila som sa techniky ako zvládať panické záchvaty, už vtedy sa vlastne môj život začal uberať inou cestou, ale aj tak bol rozvod pre mňa šok. Ozaj som nejedla a mala som problémy, ale je to za mnou a výsledok, nová sexi postava v mojom veku je pre mňa ako odmena. Menzes sa mi načas vrátil, potom asi štvormesačná pauza, potom znovu na pár mesiacov a teraz od mája zase nič. Už si z toho nerobím ťažkú hlavu, predsa len, mám 47 rokov. Ale pribrať sa nechystám a na pôvodnú váhu už vôbec nie. V poslednom čase sa môj život trochu ustálil, po lete som viac doma, tak som pridala aktívny pohyb, bicykel a dvakrát do týždňa plávanie. Cítim sa výborne po fyzickej aj psychickej stránke a všetkým vrelo odporúčam hýbať sa, nesedieť pred tv, hoci dosť času trávim na nete, ale to obyčajne len večer a cez víkend. Prajem všetkým hlavne veľa zdravia :-))

cajka

no radim ti co najskor pribrat naspet na tolko kolko si mala. ja osm mala taky isty problem, schudla som a stratila som menstruaciu. Potom som zistila ze mam osteoporozu. co su krehke kosti a to vlasnte podporilo prave to ze som nemala menzes. tak radsej cim skor priber. ja som pribrala tak ze som jedavala hlavne navecer a sladke a v posteli a potom uz len zaspat. za par mesiacov budes ok a menstruacia ti nabehne