Facebook-Inauthentic name

Príspevok v téme: Facebook-Inauthentic name
Denčí

Ahojte.
Dnes som sa chcela prihlásiť na Facebook ale po zadaní e-mailu a hesla mi naskočil nadpis: Inauthentic Name - Temporary Block ( Neautentické meno). Najprv to odo mňa žiadalo nové meno a potom mi naskočilo, že mám počkať 10 minút, aby bolo odsúhlasené. Zadala som meno bez interpunkcie a iných znakov, skrátka moje skutočné meno, a potom nabehlo toto: Facebook does not allow fake names, unusual capitalization, punctuation, or extra characters. Please ensure that your name is entered correctly and complies with our formatting guidelines. If your next attempt is also unsuccessful, your account may be disabled.
Viete mi niekto poradiť ako to vyriešiť?
Vopred ďakujem. ;)

Sandy14

No ja som si deň počkala a už mi ide :D a nemusela som im dávať všelijaké blbosti, takže jednoznačne treba počkať kým sa to samé odblokuje :)

bibi123

lost-suhlasim, treba sa na cely fb vykaslat, je to zbytocny pozierac casu... a ked este ziadaju take citlive udaje, ako kopia OP, tak to je uz vrchol!!! Som zvedava, ako budu overovat nicky, ze Januska Sliencko diskotekova a pod:O))))

lost

A co tak sa na nich vysrat ?

alebo ak budu chciet heslo do vasho uctu, tak im ho poslete kurierom a notarsky overene ?????

sibeti

mne to tiež spravilo.ja ked so msa prihlasovala na facebook prvykrat,dala som normalne meno,ako je aj na obcianskom napriklad.poto mso msi ho zemnila na zdrobneninu.mala so mto do teraz.tiez odomna chcelo prave meno dneska,dala som tak,ak oso mmala napsoledy,ale neprijalo,zablokovalo ma.potm som ksusila tak,ako so msa uplne prvykrat prihlasovala a uz m ito ide .)

Denčí

Dúfam teda, že to nie je nejaký fake. Občiansky preukaz ešte nemám. Skúsila som aj Facebook/help ale žiadnu tému na tento problém som nenašla. Tiež počkám na iné riešenie.
Aj tak ďakujem. :)

Sandy14

Zdravím. Mne sa dnes stalo to isté a aj viacerým ľuďom. Ide o to že si chcú preveriť či je vaše meno pravé a teda im musíte poslať kópiu občianskeho preukazu, čo sa mi zdá šialené. Tiež mi zablokovali môj účet a neviem čo s tým mám robiť. Kedže im nemienim poslať svoj preukaz, počkám si kým sa nenájde lepšie riešenie.