Konečne dobrý psychológ

Príspevok v téme: Konečne dobrý psychológ
paraplex

Z času na čas potrebujem navštíviť psychológa, čo v dnešnom svete nie je nič výnimočné. Párkrát som bola u štátneho aj súkromného. Dnes som prvýkrát išla k psychologičke, s ktorou som bola maximálne spokojná. Našla som ju na stránke alternamedica, ale keď som jej zavolala, zistila som, že k nej môžem ísť aj cez jej druhé pracovisko, ktoré má zmluvu s poisťovňou. Tá alternamedica je totiž súkromné centrum a nemajú zmluvu s poisťovňami. Takže som za sedenie dnes doplácala iba 10 eur, čo ma ako študentku fakt potešilo. Volá da Dr. Alena Žabkayová a ak potrebujete niekoho naozaj príjemného, milého a ochotného, niekoho kto vás bude počúvať a dobre vám poradí, tak nemusíte vôbec váhať či k nej ísť. Je fakt super!

Zdenka82

ja musím povedať, že chodim v Kosiciach k psychologovi Langerovi, do Paralelneho sveta a je perfektny. Ziadne cakacie doby, vobec. Objednava vzdy ked zavolam do 48 hodin. Je ochotny aj vecer, ci cez vikend. Nepracuje cez poistovne, ale cena je super, lebo unho platim iba 12,- eur na sedenie, s kavickou alebo cajom, co je podla mna na tuto dobu az neuveritelne. A jeho pristup je naozaj profesionalny. takze ja odporucam v Kosiciach jeho.

verutak

kamist, to je skoda, ze sa nemozes liecit u albertovej. ja som to prave absolvovala cele, teraz koncim poslednu kuru a citim sa fantasticky. neviem ako by to bolo u teba, mna to vychadzalo tie lieky asi 55 eur mesacne. kedze som studentka, tak som tiez mala trocha problem ale vybavila som si brigadu a nakoniec som to zvladla. chodila som upratovat do dvoch bytov vzdy cez vikend. nasi mi to nemohli hradit, lebo mam este dvoch mladsich surodencov a mama nerobi, iba otec. ale bol to krasny rok s nou, vzdy som sa tesila ked som si prisla pre lieky a dlho sme spolu kecali. a pisali sme si maily, na to nikdy nezabudnem, vsetko som s nou riesila, velmi mi pomohla. takze ked sa tato tema vola konecne dobry psycholog tak na albertovu to naozaj sedi.
zabkayovu nepoznam ale asi bude tiez dobra podla toho co tu ludia pisu. len neviem, ci aj ona sa ludom venuje aj v sukromnom case, ci sa jej da tiez pisat a ci aj odpise. lebo pokial viem tak to co albertova nerobi nikto, len ak si to zaplatis. a ja som jej za to nic nikdy neplatila. len za to prve vysetrenie a za lieky.

kamist

a prosimta, moja velka lekcia na dnesny den je, ze nie cely svet a zivoty inych ludi, sa tocia okolo mna. budem si to musiet este overit, ale do dennicka znacim cervenym perom aj tak :D ako sa hovori, ked je ziak pripraveny, ucitel sa najde ;)

dakujem, ze si prekonala aj svoje podrazdenie mojou opovazlivostou dufat v kusocek, aj ked iba maly, casu, ktory by mi snad mohli venovat podobne trpiaci ludia tuto na fore s priznacnym nazvom zdravie.sk, pravda nie pscyhickezdravie.sk...

si zatial jedina a asi aj budes, a o to viac vdaky citim. raz sa ti to v dobrom vrati ;)

myslim to aj uprimine. ano, mam problem s nadmernym pouzivanim sarkazmu ako obranneho mechanizmu, ale ved uz som sa nizsie priznala...hladam pomoc!

ja som u albertovej bola, ale liecba co navrhla je financne narocna, cize to je zatial pre mna mimo moznosti.

zaujimala ma konkretne aka je zabkayova ako terapeutka. ale teraz po takom hlbsom zamysleni sa, si uvedomujem a s cervenym lickom priznavam, ze to je aj trochu divna otazka. co z toho, ze si s nou spokojna, co z toho ze 1000 ludi ma s nou dobre skusenosti, ked by som si snou ja osobne nesadla. aach jaj, tie moje vecne analyzy a prazdne filozofovanie. no nic dievca, menej mysli a viac konaj - dalsia lekcia tohto dna.

na maly kusok casu som si vzala tuto temu ako rukojemnika a vela som si uvedomila. dakujem prosimta, dakujem moja mysel, dakujem vsetci pritomni-nemi svedkovia mojho osvietenia...

kamist

ja tiez verim viac tomuto tu, aj ked samozrejme treba byt skepticky, doba je zla! :) sem moze pisat hocikto, tak ako aj na tie portaly.

ale tu je to take komunitnejsie, ze sa skor da rozlisit ci ide o reklamu alebo viac ludi majucich rovnaku skusenost.

ak ma niekto nick a jediny prispevok je oslavna oda na lekara, tak asi ti skor dojde ze ide o (radoby) skrytu reklamu.

ludia by furt len volaco zakazovali sa mi zda :D take, z pocutia viem, uz tu vraj raaz bolo...

prosimta

ja tomuto verim skor ako tym portalom co spominas. lebo tam si pisu sami lekari. ja napr. som napisala na jednu hnusacku lekarku na ktoru vsetci pred ambulanciou nadavali a ku mne bola tiez odporna a o mesiac uz moj prispevok tam nebol a odrazu tam bolo hodnotenie, ze je to perfektna a ludska lekarka, ze sa venuje pacientom a podobne dristy. a praveze bola uplne opacna.

zewa

icefox - 25 sedeni ti preplati. Ak chces pokracovat, musis si dalej platit.
Ja neviem, ja by som tieto temy zakazala, mne to pride ako tvrda reklama, teraz si predstavte, ze sem kazdy zacne pisat o svojom terapeutovi. Myslim, ze na to sluzia ine portaly ako lekari.sk, znamylekar.sk, tvojlekar.sk a iné. Tam im napiste hodnotenie.

prosimta

kamist, co chces pre boha, ved nikto nesedi pri pocitaci a necaka, kedy ty budes nieco chciet. nemyslis?
albertova a zabkayova stale spolupracuju, albertova je taky celostny terapeut, je to vystudovana psychologicka. zabkayova je klinicky psychoterapeut. pokial viem oni su dokonca byvale spoluziacky z psychologie, aspon niekto to tu raz pisal. obidve su vyborne, ale ak ti ide o peniaze, tak albertova nema zmluvy s poistovnami, jej pracovisko je cisto sukromne, takze je to u nej drahsie. ale zase to u nej dlhsie trva. tam sedis par hodin v kuse. u zabkayovej tusim 50 minut a musis prist znova. aj to treba asi brat do uvahy. ja napr. za 50 minut niekedy ani nezacnem rozpravat. a ked som konecne v najlepsom a musim ist prec, tak ma to serie.

kamist

chcem udrzat tuto temu na 1. strane nech sa aj ludia "prichodivsi" z prace mozu vyjadrit...a potom to necham tak a pojdem sa k nej pozriet osobne...co je asi aj tak najlepsi sposob (chceli ste ma na to mlcanim taktne upozornit? podarilo sa :D)

nuz ale mohli ste mi usetrit cca 20e!!! (este stale mozete) ach jaj ludia, mam vas rada, ale neda sa na vas tusim spolahnut ;)