Biela škvrna na prednych dvoch hornych zuboch

jankaaaaaaaaa

ja to mam tiez od malicka.
maros75: nieje to nedostatocnou hygienou, pretoze tie flaky su v strede zubov, to o com pises ty, vyzera inac
a mne nato ziadna zubarka nic nepovedala, nejde o nic vazne

Valentine87

AdamKrt - osobne si tiez myslim, ze je to zrejme fluorozu - privela fluoru. Dospelym sa podava viac fluoru nez je treba, a potom na to doplatia deti. :(

Valentine87

Ahoj. Tak tento isty problem mam aj ja. Uz od detstva, ako mi vypadali mliečne zubky a narastli riadne. Bohužiaľ, vraj sa s tym neda nic robit, pretoze mamina byvala v detstve casto chora a, poznas to, za totacu ju v kuse ockovali a napchavali antibiotikami.. vysledok - privela fluoru.. :( pytala som sa uz na to vela lekarov, ale ani jeden neodporuča bieliť.. Jeden mi povedal, ze na to dať len korunky porcelanove - ale to by uz bolo dost brutalne.. Takze , neviem... skusim sa popytat este v Bratislave na nejakych klinikach.

Maros75

Alebo nedostatocnou hygienou a tym vznika rozozratie zubnej skoloviny co ma za nasledok biele miesta na zuboch v hornej oblasti pri dasnach.Cim menej zubnej skloviny,tym bielsie miesta na zuboch.

andráš

to mozes mat hypoplaziu skloviny. to je vazna vec, mala by si ist k zubarovi, treba to specialne osetrovat, lebo prides postupne o vsetky zuby.